• Geri dön

  • 275 Görüntülenme

  • 92 Haber

  • 221 İşletme görüntülenme


GS Yuasa, İngiltere’de geleceğe açılan bir kapı olarak tasarladığı, Avrupa’nın en büyük dağıtım ve depo tesisi olan GS Yuasa Avrupa LTD Genel Merkezi’ni hizmete açtığını duyurdu. İnci GS Yuasa Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cihan Elbirlik, İcra Direktörü Kadir Kaymakçı ve İcra Direktör Vekili Shinsuke Uehara’nın açılışına katıldığı Swindon’daki Ignition Park içinde yer alan 178 bin 500 metrekarelik dev tesis, Türkiye’deki üretim ve ihracat operasyonlarına önemli bir katkı sunacak.

GS Yuasa, İngiltere Swindon’daki 178 bin 500 metrekarelik alanda ileri teknolojik yatırımlarla hayata geçirdiği Avrupa’nın en büyüğü olan yeni GS Yuasa Avrupa LTD Genel Merkezi’ni hizmete açtığını duyurdu.

GS Yuasa Başkanı Osamu Murao’nun ev sahipliğinde, müşteriler, tedarikçiler, sektör paydaşları ve çalışanların da yer aldığı geniş bir katılımla hizmete açılan dev tesis, GS Yuasa’nın sektördeki yeni standartları belirleyen ve geleceğin teknolojilerine sahip bir tesis yaratma vizyonunu temsil ediyor. Aynı zamanda Avrupa pazarları için son teknolojiye sahip, Türkiye’de de üretilen ürünlerin dağıtımının yapılacağı tesis, ileri teknoloji depo ekipmanları, verimli hale getirilen operasyonel süreçler ve müşteri memnuniyetine odaklanan yapısıyla sektördeki standartları yeniden belirliyor.

Yeni tesis, sipariş hazırlama kapasitesi ve operasyonel verimliliği önemli ölçüde artıran otomasyon teknolojileri, AGV (Automatic Guided Vehicles) gibi depo sistemlerindeki en son teknolojik gelişmeleri barındırıyor. Özel şarj tesislerinin yanı sıra ileri teknoloji paketleme ekipmanlarına sahip bulunuyor.

Türkiye’de üretilen ileri teknoloji ürünlerin Avrupa’ya dağıtımına katkı sunacak

GS Yuasa’nın geleceğe açılan bir kapı olarak hayata geçirdiği bu yatırımın, Avrupa operasyonlarında stratejik bir dağıtım üssü ve depo olarak konumlandığını vurgulayan İcra Direktör Vekili Shinsuke Uehara; “İngiltere’deki yeni merkezimiz, GS Yuasa için bir üretim merkezi konumunda olan Türkiye’deki fabrikalarımızda ürettiğimiz ileri teknoloji ürünlerin Avrupa’daki satış ve dağıtımına ivme kazandıracak. Avrupa’nın en büyüğü olan bu yeni tesis ile Türkiye’de üretip ihraç ettiğimiz aküler, Avrupa’nın dört bir yanına daha kolay ve hızlı ulaşacak.” dedi.

Türkiye’den dünyaya ihraç edilen her 4 aküden 1’i İnci GS Yuasa markalı

İnci GS Yuasa’nın sektörde dünya çapında teknoloji liderliğine oynadığını vurgulayan Shinsuke Uehara, “Bugün Türkiye’den dünyaya ihraç edilen her 4 aküden 1 tanesi, İnci GS Yuasa tarafından ihraç ediliyor. Swindon’da devreye alınan 178 bin 500 metrekarelik Genel Merkez, Türkiye’deki üretim ve ihracat operasyonlarımıza önemli bir büyüme odağı kazandıracak. İleri teknolojiler ve ekipmanlarla donatılmış bu tesisle birlikte, sektördeki teknoloji liderliğimizi bir adım ileriye taşıyoruz.” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL