• Geri dön

  • 1.014 Görüntülenme

  • 92 Haber

  • 221 İşletme görüntülenme


İnci Holding bünyesinde bulunan ISM Minibar, “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Şirketleri” arasındaki ünvanını korudu. Deloitte Private tarafından düzenlenen programdan ikinci kez ödülle dönen ISM Minibar Genel Müdürü Niyazi Şencan, “Bir başarıdan daha güzeli bu başarıyı istikrarlı bir şekilde tekrarlamak ve sürdürülebilir nitelik kazandırmaktır” dedi.

23 yıllık deneyimiyle ağırlama ve konaklama sektörüne yön veren ISM Minibar, başarı hanesine bir halka daha ekledi. ISM Minibar, Deloitte Private tarafından geçtiğimiz yıl Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen “En İyi Yönetilen Şirketler” programı çerçevesinde bu yıl da ödüle layık görülüp ünvanını korudu.

23 yıllık deneyimiyle ağırlama ve konaklama sektörüne yön veren ISM Minibar, başarı hanesine bir halka daha ekledi. ISM Minibar, Deloitte Private tarafından geçtiğimiz yıl Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen “En İyi Yönetilen Şirketler” programı çerçevesinde bu yıl da ödüle layık görülüp ünvanını korudu.

20 ülkede uygulanan ve Türkiye’de ikinci kez düzenlenen program; Türkiye’deki şirketlerin yönetim performanslarının, uluslararası en iyi uygulamalar çerçevesinde değerlendirilmesinin yanı sıra ulusal şirketler arasında iyi yönetim mekanizmaları hakkında farkındalık yaratılmasını hedefliyor. 95 şirketin değerlendirildiği programda finale kalan 37 şirketten 15’i bu yıl ilk kez ödül alırken; ISM Minibar, geçen yıl elde ettiği “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Şirketi” unvanını korudu. Ümit Boyner’in başkanlığını üstlendiği jüride Ali Sabancı, Batu Aksoy, Ebru Özdemir, Hamdi Akın, M. Buğra Koyuncu, Orhan Turan, Umran İnan ve Zeynep Bodur Okyay yer aldı. Ödüller, 11 Kasım’da İstanbul’da Shangri-La Otel’de düzenlenen gala gecesinde verildi.

ISM Minibar Genel Müdürü Niyazi Şencan, ödülle ilgili şunları söyledi: “Sektöründe dünya markası olan şirketimizin başarısının bir yansıması olarak gördüğümüz bu ünvanı ikinci kez almanın gururunu yaşıyoruz. Bu başarıda emeği olan tüm takım arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Bir başarıdan daha güzeli bu başarıyı istikrarlı bir şekilde tekrarlamak ve sürdürülebilir nitelik kazandırmaktır. ISM Minibar olarak 2019 yılında da sektörümüzdeki öncü çalışmalarımızı devam ettirdik. Yine sektörümüzde tüm dünyada bir ilk olan ISMART Tasarım Merkezi’ni faaliyete geçirdik. Otel odası başta olmak üzere konuk ağırlama sektöründe yenilikçi ses getirecek projesi olan ve bu projelerini geliştirmek isteyen tüm girişimcilerle iş birliği yapılarak farklı iş modelleri çerçevesinde projelerin gelişimine katkı sağlıyoruz. Ayrıca yeni iş fikirlerini teşvik amacıyla otel çalışanlarının katılabileceği bir yarışma başlattık. Türkiye ekonomisine değer katan, sürekli gelişen bir şirketiz. ISM markamız uygulamaya aldığımız stratejilerimiz doğrultusunda günden güne güç kazanmaya devam edecek.”

ISM Minibar Hakkında: 1986 yılında kurulan ve 2000 yılından bu yana İnci Holding bünyesinde bulunan ISM Minibar, İnci Holding’den aldığı güçle, kısa süre içerisinde Avrupa başta olmak üzere dünyada sektörüne yön veren önemli oyuncular içerisindeki yerini aldı. Teknoloji ve kalitede öncü olan ISM Minibar, alanında UL sertifikası alan dünyanın ilk şirketidir. Bugün iç piyasada yüzde 75’lik bir pazar payına sahip olan firma, sektör lideri olarak yoluna devam etmektedir. 5 kıtada toplamda 62’den fazla ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla çalışmalarına devam eden ISM Minibar, Avrupa’da yüzde 20 olan pazar payını her geçen gün daha da arttırmaktadır.

nci Holding Hakkında: Temelleri Cevdet İnci tarafından 67 yıl önce atılan, ağırlıklı olarak otomotiv tedarik sanayinde faaliyet gösteren İnci Holding’in bugün 2800 çalışanı ve 9 şirketi bulunuyor. Son 10 yıldır her sene ortalama yüzde 17 büyüyen İnci Holding, akü ve jant üretimiyle otomotiv tedarik sanayi sektörünün yanı sıra lojistik ve otel ekipmanları sektörlerinde de faaliyet gösteriyor. İnci Grubu ürünlerinin yüzde 65'in 100’den fazla ülkeye ihraç ediyor. Kurumsal yönetim ilkeleriyle yönetilen bir aile şirketi olan İnci Holding, Türkiye ekonomisine katkıları ile gelişimini sürdürüyor. www.inciholding.com.tr

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL