• Geri dön

  • 727 Görüntülenme

  • 92 Haber

  • 221 İşletme görüntülenme


Sürücülerin yolculuk esnasında karşılaşabilecekleri akü sorunlarına bir telefon yardımıyla hızlı çözüm sunan Akümgelsin, İnci Akü’nün kaliteli hizmet anlayışını sürücülerle buluşturmaya devam ediyor. İnci Akü’nün yenilikçi vizyonu ve müşteri odaklı yaklaşımının yansıması olan Akümgelsin; mevsim geçişlerinde, ansızın ortaya çıkan akü değişim ihtiyacında veya yolculuk sırasında yani acil akü ihtiyacının olduğu her anda devreye girerek sürücülere avantaj sağlıyor.

444 5 258 (AKÜ) numaralı hat üzerinden aracına en uygun aküyü, güvenilir IVR teknolojisi sayesinde telefondan kolayca satın alabilen sürücüler, bulundukları yerde hizmet alma ve yola güvenle devam etme şansı buluyor.

İnci Akü’nün müşteri odaklı hizmet anlayışı ile hayata geçen ve Türkiye’nin neresinde olursa olsun sürücülerin bulundukları noktadan akülerini bir telefon yardımıyla satın almalarına imkan tanıyan yerinde akü hizmeti Akümgelsin, beklenmedik durumlara karşı çözüm sağlamaya devam ediyor. Soğuk havaların kendini hissettirmesiyle doğabilecek akü sorunlarında veya yolculuk esnasında meydana gelebilecek akü arızalarında sürücüler, 444 5 258 (AKÜ) numaralı hat üzerinden güvenilir IVR ödeme yöntemiyle akülerini satın alma, yerinde montaj yaptırabilme ve izole bir hizmet alma şansına sahip oluyor.

Binek ve hafif ticari araçların akülerini yerinde değiştirerek araçları İnci Akü teknolojisiyle buluşturan Akümgelsin, akü sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyor. Akümgelsin’in yeni nesil bir hizmet olduğunun altını çizen İnci GS Yuasa İcra Kurulu Direktörü Cihan Elbirlik, “Akümgelsin, hem kişiye özel bir hizmet sunması hem de sektörün geleneksel alışkanlıklarının ötesine geçmesi sebebiyle bizim için çok değerli bir iş kolu. Müşterilerimizin gözünden bakarak yolculukları sırasında ihtiyaçları olabilecek hizmetleri, İnci Akü teknolojisi, deneyimi ve güveniyle sunmaya devam ediyoruz. Onların yolculuk deneyimine ortak olmak üzere geliştirdiğimiz bu yenilikçi uygulamamızın, hayata geçtiği tarihten itibaren aldığı olumlu yansımalardan oldukça memnunuz. Teknolojik donanımıyla uzun vadeli ve kaliteli ürünler tasarlayan ve bu ürünlerin kullanım sahasına yönelik müşteri iç görüleriyle hizmetler geliştiren bir şirket olarak Akümgelsin’i Türkiye’nin en çok tercih edilen akü perakendecisine dönüştürme hedefimizde hızla ilerliyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Akümgelsin’in 444 5 258 numaralı hattını arayan sürücüler, araç bilgilerini ve lokasyonlarını uzman ekibe aktarıp doğru ürünü telefondan satın alabiliyor, aracın bulunduğu yere en yakın İnci Akü yetkili servisi ise hızlıca aküyü ulaştırarak yerinde montajını gerçekleştiriyor. Sürücüler yerinde akü montaj seçeneğiyle pandemi döneminde izole bir hizmet alma ve hızlı bir şekilde yolculuklarına devam etme şansı yakalıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL