• Geri dön

  • 367 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 197 İşletme görüntülenme


Farklı tasarımlarıyla evlerdeki yaşamı daha keyifli hale getiren Bella Maison, Babalar Günü’nde hediye alacaklara birbirinden farklı alternatifler sunuyor. Babasına hediye almak isteyenler aradığı o özel hediyeyi Bella Maison’da bulurken, babalar bornozlardan otomobil kokularına, termoslardan kupa ve abajurlara kadar birçok hediye ile unutulmaz bir Babalar Günü yaşıyor.

Bella Maison’un özgün tasarımlı ürünleri Babalar Günü’nde yeni mutlulukların kapılarını açıyor. Bornozlardan nevresimlere, oda ve otomobil kokularına, kupalardan termoslara, mumlardan abajurlara kadar onlarca hediye, babasına unutulmaz bir hediye vermek isteyenleri Bella Maison’da bekliyor.

Babanıza, onu ne kadar sevdiğinizi gösterebilirsiniz
Babalar Günü’nde sıra dışı bir hediye ile babanızı mutlu etmek istiyorsanız, siz de yüzde 100 pamuklu Siyah Karma, Twist Antrasit, Borgo Lacivert, Antrasit Loire bornozlardan birini seçebilirsiniz. Bornozu her kullandığında babanıza kendinizi hatırlatabilir, dokusu ve yumuşaklığıyla da onu ne kadar sevdiğinizi gösterebilirsiniz. Babanıza huzurlu ve bir o kadar da keyifli uyku yaşatmak isterseniz yüzde 100 pamuklu nevresimlerden birini hediye edebilirsiniz. Bella Maison Arno Super King Nevresim Setinden mavi, gri, beyaz ya da yeşil seçenekleri ile babanıza huzurlu bir uykunun kapılarını açabilirsiniz. Ya da Bella Maison Nora Çift Kişilik Nevresim Takımı ile babanızın her sabah tazelenmiş bir şekilde uyanmasını sağlayabilirsiniz.

Oda kokularıyla varlığınızı her an hissettirin
Babanızın duyularına hitap edecek bir hediye isterseniz Bella Maison’un oda kokularından seçim yapabilir, birbirinden farklı kokularla varlığınızı her an hissettirebilirsiniz. Bella Maison’un ev kozmetiği koleksiyonunda yer alan onlarca oda kokusundan babanızın zevkine uygun olanı seçerek, Babalar Günü’nü farklı notalar eşliğinde kutlayabilirsiniz. Oda kokularının yanı sıra birbirinden farklı esanslı mumlarla hazırlanan koku setleriyle de hediyenizin etki alanını daha da artırabilirsiniz. Bitkisel soy waxtan üretilen, ahşap fitilli mumlarla onun sağlığına gösterdiğiniz özeni de vurgulayabilirsiniz. Şık tasarımlı cam şişeleri ile evlerin dekorasyonuna da kolayca uyum sağlayacak oda kokusu ve mumlarların kalıcı esansları ile her an sizi hatırlamasını sağlayabilirsiniz. Hediye tercihinizi otomobil kokusundan yana kullanarak babanızın gittiği her yere hediyeniz ve anılarınızla eşlik edebilirsiniz.

Babanıza, birbirinden lezzetli içecekler demleme fırsatı verin
Babanıza, günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceği özel bir hediye vermek isterseniz tercihinizi termos, kupa ya da kahve setinden yana yapabilirsiniz. Stonewareden üretilen, tasarımı ile kısa sürede mutfakların başköşesine oturacak, Bohem 4 Parça Kahve Demleme Seti ile babanızın kahve gurusuna dönüşümünü büyük bir keyifle izleyebilirsiniz. İçeceklerini yanından ayırmayan babanıza Bella Maison’un eşsiz tasarım ve özellikteki termoslarından birini hediye ederek, sıcak ve soğuk içeceklerin keyfini doyasıya yaşatabilirsiniz. Babanızı ayrıca renk ve desenleriyle girdiği her ortamın enerjisini yükselten porselen ya da seramik kupalardan biriyle de mutlu edebilirsiniz. Kupalarla babanızın içecek keyfini farklı bir boyuta taşıyabilir, en güzel sohbetlerde onun yanında olduğunuzu gösterebilirsiniz. Bella Maison’un cam süzgeçli yeni ürünü Denisse Süzgeçli Kupasıyla da babanıza, birbirinden lezzetli içecekleri istediği her an demleme fırsatı verebilirsiniz.

Lamba ve abajurlarla babanızın dünyanızı aydınlattığı mesajını verin
Evinde aydınlatma kullanmayı seven babalar için ise Bella Maison’un abajur ve masa lambaları iyi bir alternatif. Klasik abajur tasarımının yeniden yorumlandığı Cartedu Abajur ile babanızın dünyanızı aydınlattığı mesajını verebilirsiniz. Hareket edebilen yapısıyla ekstra kullanım kolaylığı sunan çalışma masa lambasıyla da babanıza desteğinizi her an sürdürebilirsiniz. Hasır, cam ya da üç ayaklı olmak üzere onlarca abajur ve aydınlatma seçeneğini de babanızın zevki ya da evin dekorasyon uyumunu göz önüne alarak değerlendirebilirsiniz. Tüm bu ürünlerin yanı sıra Bella Maison’un birbirinden şık dekorasyon aksesuarlarını da Babalar Günü hediyesi olarak değerlendirebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL