• Geri dön

  • 369 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 199 İşletme görüntülenme


Evlerdeki yaşamı daha keyifli hale getiren Bella Maison’un, dekorasyon ürünleri, evlerini ve yaşam alanlarını kişiselleştirmek isteyenlerin tüm ihtiyacına cevap oluyor. Kırlentler, kilimler, vazoların yanı sıra yüzlerce parçanın bulunduğu Bella Maison dekorasyon ürünleriyle yaz sıcaklığı evlere geliyor.

Bella Maison’un her tarz ve her eve özel birçok kategoride yüzlerce seçenek sunduğu dekorasyon ürünleri; renkleri ve tasarımlarıyla evlere özgün bir hava katıyor. Modern tarzda tasarlanan kilimlerden, oturma gruplarına hareket kazandıran kırlentlere, sanat eserlerini andıran vazolardan, evlerin atmosferini değiştirecek birbirinden farklı çizgilerle hayat bulan objelere kadar birçok parça ile evinizin her köşesini sizi anlatan parçalarla dekore edebilirsiniz.

Evinizin karakterini kilimlerle dışa vurun

Modern çizgilerle şekillenen dokuma kilimlerle zeminlerin evlerle olan bağını güçlendirebilir, dekorasyonunuzu istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Bella Maison’un, renklerin anlamları, desenlerin metaforlarıyla ürettiği kilimlerden birini seçerek, evinizin karakterini dışa vurabilirsiniz. Renkleriyle güven, zenginlik, huzur ve şıklık anlamı taşıyan kilimlerle evinizle bütünleşebilir, enerjinizi kolayca yükseltebilirsiniz. Her mevsime, her eve uygun kilimlerin bulunduğu koleksiyondan sizi anlatan kilimi seçerek halıların yarattığı ağırlık hissinden kurtulabilirsiniz. Mutfaklardan salonlara, yemek odalarından yatak odalarına kadar her alana özel bir seçeneğin bulunduğu koleksiyondan en beğendiğiniz kilimle evinizi özgünleştirebilirsiniz.

Kırlentler, Bella Maison dokunuşuyla yeni bir anlam kazanıyor

Salon, yatak ve oturma odası dekorasyonunun vazgeçilmez tamamlayıcısı bu yaz yine kırlentler olacak. Kimi zaman sadece dekorasyona kimi zaman ise en tatlı dinlenmelere eşlik eden kırlentler, Bella Maison dokunuşuyla yeni bir anlam kazanıyor. Amacı ne olursa olsun evlerin dekorasyonuna yeni bir uyum katan kırlentlerle evinizin her noktasına etki edecek yeni bir his katabilirsiniz. Bella Maison’un yazın renk ve desenleriyle hayat verdiği kırlentlerinden; mottoları ve tasarımlarıyla size en uygun olanı seçerek, konuklarınızın beğenisini toplayabilirsiniz. Kalite ve şıklıklarının yanı sıra yumuşak dokularıyla da kullanıcılarına ayrı bir deneyim yaşatan kırlentler ile dekorasyonunuzun havasını değiştirebilirsiniz. Her boy koltuk ve yatak için farklı ölçülerin bulunduğu koleksiyonda yer alan kırlentler, dayanıklılığıyla da uzun yıllar dekorasyonunuzun önemli bir parçası olmaya aday.

Evinizin dekorasyonunu detaylarla zenginleştirin

Dekorasyon çeşitliliğine önem veren biriyseniz, Bella Maison’un vazolar, objeler, çerçeveler ve sepetlerden oluşan dekorasyon koleksiyonuyla evinizin dekorasyonunu zenginleştirebilirsiniz. El yapımı rengarenk vazolarla evinizin kalite hissini artırabilir, farklı renk ve tasarımlara sahip vazolarla raf ve vitrinlerinizde, kendinize özgü ahenk yakalayabilirsiniz. Dekorasyonda zamana da hükmetmek isteyenler, birbirinden şık tasarıma sahip masa ve duvar saatlerinden birini seçebilir. Siyah metalin zarif bir şekilde hayat bulduğu, her biri kendine has anlam taşıyan objelerle evinizin dekorasyonunu küçük dokunuşlarla bütünleştirebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL