• Geri dön

  • 547 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 199 İşletme görüntülenme


Farklı tasarım ve özgün temalarıyla “Güzel ev” kavramına yeni bir soluk getiren Bella Maison, marin temalı yeni koleksiyonuyla denizin serinleten havasını evlere taşıyacak. Midye ve balık figürleri, mavi ve mercan tonlarıyla hazırlanan koleksiyon, kullanıcıları denizin renklerine yeni bir keşfe çıkaracak. Sofra ürünlerinden mumlara, kırlentlerden masa ve yatak örtülerine kadar çok geniş bir ürün yelpazesinin sunulduğu koleksiyon, renkleri ve detaylarıyla tüm evlerin gözdesi olacak.

Her sezon farklı temalı bir koleksiyonu evlerle buluşturan Bella Maison, evlerde deniz havası estirecek marin temalı yeni bir koleksiyona imza attı. Marin mavisi ve mercan rengi tonları, balık ve midye figürleriyle şekillenen koleksiyon, yaz kış fark etmeksizin denizin ılık esintilerini evlerde hissettirecek.

Yemeklerin lezzeti artacak
Detayların son derece ince bir işçilikle kullanıldığı; tabaklar, meşrubat bardakları, Amerikan servisleri, runner ve masa örtüleriyle hazırlanan sofralar, tüm aile bireylerini etrafında toplayacak. Balık, kayık ve deniz kabuğu formlarındaki sunum tabakları ve salata kâseleri, sofra grubu ürünlerde en dikkat çeken parçalar olurken, çorba kâsesi, çukur ve servis tabağından oluşan yemek takımları, yemeklerin lezzetini daha da artıracak. Mavi tonların ağırlıkta olduğu, marin motiflerin bir arada uyumla kullanıldığı yemek takımları, sohbetlere yeni bir soluk getirecek.

Sofralara yazı unutturmayacak yeni bir hareket kazandıracak
Romantik yaz akşamlarının da unutulmadığı yeni koleksiyonda marin rengiyle buluşturulan mumlar, en güzel yemeklere eşlik edecek. Koleksiyonun sembolü niteliğindeki el çizimi olarak tasarlanan soyut balık figürü, kullanıcılara denizin eşsiz mucizelerini hatırlatacak. Marin mavisi ve mercan renklerinin hayat verdiği Parisien tabak setleri, baş döndürücü güzelliğiyle masada başköşenin yeni sahibi olacak. Balıkların dans edişinin resmedildiği sunum tabakları ise sofralara yazı unutturmayacak yeni bir hareket kazandıracak. Her ihtiyaca özel bir parçanın bulunduğu yeni koleksiyon, yemekleri, salataları ve tatlılarıyla ün yapanların ününe ün katacak.

Nevresimler, renkleri ve tasarımları ile kolayca fark edilecek
Nevresim takımları da temada öne çıkan diğer parçalar arasında. Nevresim takımları, mavi ve mercan renklerinin yanı sıra özel tasarımları ile kolayca fark edilecek. Yastık kılıflarıyla bütünlük yaratan takımlar, yatak odalarının rengini baştan aşağı değiştirecek. Farklı boylardaki kırlentler ise marin temasının rahatlığı ve huzurunun tüm eve yayılmasını sağlayacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL