• Geri dön

  • 368 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 197 İşletme görüntülenme


“Güzel ev” kavramına yeni bir soluk getiren Bella Maison, bebek koleksiyonu ile bebeklerin dünyasına renk katıyor. Bebek odalarına özel hazırlanan birbirinden keyifli hayvan figürlü kanvas tablolar ve organizerler ile odalar, masal diyarlarına dönüşüyor.

Bella Maison’un birbirinden eğlenceli ve sevgi dolu hayvan figürleriyle tasarladığı kanvas tablolar ve organizerler, masal diyarlarının kapılarını açıyor. Bella Maison Bebek ve Çocuk Odası Aksesuarları kategorisinde yer alan kanvas tablolar ve organizerlerdeki figürler, anlatılan her masalda tekrar tekrar canlanıyor, odalar daha eğlenceli bir hale geliyor. Amerikan servisler ise bebeklerin en maceralı öğünlerine eşlik ediyor.

Yarattığı uyumuyla odaların havasını değiştirecek
Renkleri ve sempatik hayvan figürleriyle odaların enerjisini yükseltecek kanvas tablolar, dekorasyonda yakaladığı uyumla ebeveynleri kıskandıracak. Gerçek kanvas kumaşlara dijital baskı ile üretilen tablolar, odalarda sıcak bir atmosfer yaratacak. Hayvan figürlerinin yanı sıra mottolu alternatifler de sunan tablolar, macera dolu hayal dünyalarının kapılarını açacak. Doğal ahşap şasesi ile uzun yıllar bebeklerin odalarını süsleyecek tablolar, gelecekte ise en güzel bebeklik anısı olacak.

Odaların dekorasyonuna kolayca uyum sağlayacak
Bebek odalarındaki dağınıklığı farklı bir alternatifle çözmek için tasarlanan askılı bebek organizerleri, odaları renklendirirken, ebeveynlerin hayatını kolaylaştıracak. Hayvan figürleriyle hayat bulan, ahşap ve kumaş organizeler, birden fazla bölmesiyle birçok eşyaya ev sahipliği yapacak. Odaların dekorasyonuna yeni bir hareket olurken, kayıp eşya sorunu da tümüyle çözecek. Duvara asılabilen, dolaba yerleştirilebilen organizerler, sadece bebek ve çocuklar için değil, asla büyümeyen çocuk ruhlu yetişkinler için de iyi bir dekoratif parça olarak evlerin başköşesindeki yerini alacak.

Bebekler, öğünlerinde maceradan maceraya koşacak
Bella Maison’un hayvan figürleri temasıyla tasarladığı Amerikan servisleri, öğünlerinde bebekleri yalnız bırakmayacak. Aslan, panda, zürafa, fil, zebra ve kaplan gibi birçok hayvanın, birbirinden eğlenceli formda işlendiği servisler ile bebekler, öğünlerinde de maceradan maceraya koşacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL