• Geri dön

  • 373 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 199 İşletme görüntülenme


Renk, desen ve tasarımlarıyla en güzel uykularınıza eşlik eden nevresim takımları Bella Maison’un, çizgileriyle yeniden hayat buluyor. Güneşin doğuşu, birbirinden renkli çiçekler ve denizin maviliklerini andıran tonlarla tasarlanan Sunset ve Audrey nevresim takımları ile yazın favori renkleri evlere taşınıyor.

“Güzel ev” kavramına yeni bir soluk getiren Bella Maison’un, deniz, güneş ve yazın renklerinden ilham alarak tasarladığı Sunset ve Audrey nevresim takımları, yaz aylarında en renkli uykulara eşlik ediyor. Çift ve tek kişilik seçenekleri bulunan takımlar, yüzde yüz pamuklu yapısıyla en serin uykuların ve birbirinden güzel rüyaların kapılarını açacak. Siz de yazın renklerini evlerinize taşıyarak, ayrıcalıklı bir uyku istiyorsanız, sarı ve mavinin farklı tonlarının yer aldığı Sunset ve Audrey nevresim takımlarından birini seçebilirsiniz.

Tonlarıyla güneşin doğuşunu sembolize ediyor
Yüzde yüz pamuk ranforce kumaştan üretilen Sunset Çift Kişilik Nevresim Takımı, papatyaları andıran tonlarıyla güneşin doğuşunu sembolize ediyor. Alerjen içermeyen ve insan sağlığına uygun olan nevresim takımı, pamuklu yapısıyla kullanıcısını terletmiyor. Sunset Çift Kişilik Nevresim Takımı, renkleri ve nefes aldıran yapısıyla yaz uykularının vazgeçilmezi olacak. 200X220 ölçüleriyle en büyük yorganlara dahi kolayca uyum sağlayabilen takım, yastık kılıflarında da kullanılan aynı desen ve tonlarla bütünlüğünü tamamlıyor. Yazın tüm sıcaklığının renklerde buluştuğu nevresim takımı, odanın rengi ne olursa olsun, odayla büyük bir uyum sağlıyor.

Yatak odalarında renk cümbüşü yaşatıyor
Mavi tonların baskın olduğu Audrey Çift Kişilik Nevresim Takımı’na turuncunun farklı tonları da eşlik ediyor. Çiçek ve yaprak desenleriyle tasarlanan takım, yatak odalarında renk cümbüşü yaşatıyor. Hareketli tasarımıyla tüm yatak odalarına kolayca uyum sağlayabilen takım, evlerin havasını yazın sıcak tonlarıyla değiştiriyor. Yüzde yüz pamuklu ranforce kumaşı ve nefes aldıran yapısıyla serin bir uyku sunan takım, yumuşak dokusuyla da uyku sırasında kullanıcıyı rahatsız etmiyor. Ölçüsüyle her türlü çift kişilik yorgana kolayca uyum sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL