• Geri dön

  • 359 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 199 İşletme görüntülenme


“Güzel ev” kavramına yeni bir soluk getiren Bella Maison’un Lucas, Anchal ve Rainbow battaniyeleri farklılaşan tasarımı ve sıcacık tonlarıyla sonbahar kış sezonuna hoş bir karşılama yapıyor. Etnik desenleriyle evlerin atmosferini değiştirecek olan battaniyeler, sıcacık anların eşlikçisi olacak.

Tasarımlarıyla evlerdeki yaşamı daha keyifli hale getiren Bella Maison battaniyeler, çift taraflı kullanım alternatifleriyle seçim özgürlüğünü yeniden tanımlıyor. Herkesin hayatından etnik bir detay bulabileceği çift taraflı battaniyeler, serin günlerin ve kış aylarının vazgeçilmezi olacak.

Tasarımıyla uykulara dinamik ve modern bir esinti kazandırıyor
Mid century tasarım algısıyla modern çizgileri bir arada sunan Graphic Lines koleksiyonun yeni parçası çift taraflı ve pamuklu battaniye Lucas, geometrik desen gücünü ön planda tutuyor. Uykulara dinamik ve modern bir esinti kazandıran Lucas, siyah, beyaz ve hardal sarısının harika harmonisiyle maskülen tasarımlardan hoşlananlar için güçlü bir alternatif oluyor. Pamuklu, yumuşacık dokusuna kenarlarda çoban dikişin eşlik ettiği Lucas, etnik detayları da gözler önüne seriyor.

Çizgileriyle yatak odalarının ruhunu tamamlayacak
Deko-trendi bohem ve etnik kültüre ait bir yatak odanız ya da salonunuz varsa Anchal pamuklu battaniye tam size göre. Bohem ve tribal detaylarıyla battaniye anlayışını farklı bir konuma taşıyan Anchal, evlerde boho ve retro hava yaratıyor. Evde yaşanan en keyifli anlara eşlik edecek çift taraflı kullanılabilen Anchal battaniye bej, antrasit, hardal renkleri, etnik ve tribal çizgileriyle yatak odalarının ruhunu tamamlayacak.

Retro hissini ortaya koyuyor
Dört köşe püskülleri ile kolayca fark edilen Rainbow, tekrarlayan desenleriyle keyifli anların ritmine yön veriyor. Köşeli ve yuvarlak hatlı motifleri, püskülleri ve tribal çağrışımlarıyla retro hissini ortaya koyuyor. Baharat tonları, kil renkleri ve sıcak dokularıyla salon ve yatak odalarına yeni rustik bir etki yaratan battaniye hem göze hem dokusal duyuları etkiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL