• Geri dön

  • 216 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 199 İşletme görüntülenme


Bella Maison Yoga koleksiyonu evlerdeki yeni enerji kaynağı olacak

Değişen yaşam tarzlarını tasarımlarına yansıtan Bella Maison, Yoga Koleksiyonu ile 2022-23 sonbahar/kış sezonunda sağlıklı yaşamı ön plana çıkarıyor. Nevresim setlerinden dekoratif yastıklara, tabaklardan çerçevelere kadar birçok parçanın yoga figürleri ve farklı mottolarla işlendiği yeni koleksiyon evlerin yeni enerji kaynağı olacak.

Bella Maison’un 2022-23 sonbahar/kış sezonu için en enerjik parçalarla hazırladığı Yoga Koleksiyonu tasarımları, renkleri ve öğretileriyle kullanıcıları dingin bir yolculuğa çıkaracak. Fiziksel ve zihinsel disiplinleri yeni bir form ve farklı parçalarda yeniden yorumlayan koleksiyon, mottolarıyla da kullanıcıların motivasyonlarını artıracak. Sağlıklı yaşam odağında her evin ve herkesin ihtiyacı olan onlarca farklı parçanın yoganın ilhamıyla yeniden tasarlandığı koleksiyon, günlük meditasyon disiplinlerinin hem öğreticisi hem de hatırlatıcısı olacak.

En zorlu egzersizler sonrası dinlenmek için yeni bir kaçış noktası

Koleksiyonun en gözde parçalarından olan Yoga Nevresim Seti, en zorlu egzersizler sonrası dinlenmek için yeni bir kaçış noktası olacak. Birçok yoga pozisyonunun resmedildiği nevresim seti, bitkilerin eşliğiyle de kendinizi tabiatın kollarında hissetmenize yardımcı olacak. Nevresim, çarşaf ve yastık kılıflarından oluşan set, mesajları ve dokusuyla yeni günü daha enerjik selamlamanıza da yardımcı olacak. Sabah kahvaltılarından öğlen ve akşam yemeklerine kadar tüm günün ihtiyacı olan dengenin ve dinginliğin yeni sembolü ise Namaste Balance ve Namaste Yoga servis tabakları olacak. Temel yoga hareketlerinin insan figürleriyle öğretici bir dilde, bitki formları eşliğinde işlendiği servis tabakları, yoganın iç huzurunu sofralara taşıyacak. Sağlıklı yaşamın farklı parçalarda işlendiği koleksiyonda egzersizler arası geçişlerin taze enerji kaynağı ise Yoga Meşrubat Bardağı olacak.

Yoganın tüm enerjisi evin her köşesine yayılacak

Yeni koleksiyon ile yoganın disiplinler arası yolculuğu evlerin dekorasyonunda da devam edecek. Namaste Kırlent ve Yoga Kırlent, tasarımlarıyla yoganın tüm enerjisini evin her köşesine yayacak. Yogayı hayatının merkezine koymak isteyenler ise aradığı motivasyonu yoga çerçevelerde bulacak. Dekorasyonun önemli bir dengeleyicisine dönüşecek Yoga Greatful, Yoga Happy, Yoga Balance ve Yoga Energy çerçeveler, mesajlarıyla evlerin enerjisini artıracak. Siyah ve beyaz alternatifleriyle çerçeveler zıtlıklar arası dengeyi de ortaya çıkaracak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL