• Geri dön

  • 285 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 199 İşletme görüntülenme


Yeni yıl yaklaşırken herkesi hediye telaşı sarıyor. “Güzel ev” kavramına yeni bir soluk getiren Bella Maison’un birbirinden eşsiz parçaları her yıl olduğu gibi bu yıl da en güzel hediye alternatiflerini sunuyor. Bella Maison’un mum ve dekorasyon objelerinden birini sevdiklerinize hediye edebilir, yıl boyu kendinizi hatırlatabilirsiniz.

Bella Maison’un doğanın eşsiz esintileri ve birbirinden farklı notalarla hazırladığı mumları ve evlerin enerjisini yükseltecek dekorasyon ürünleri, bu yıl da yılbaşının en güzel hediye alternatifleri arasında ilk sırada. Siz de sevdiklerinizi farklı hediyelerle mutlu etmek ve yıl boyu sevdiklerinizin hayatının merkezinde yer almak istiyorsanız aradığınız alternatifler Bella Maison’da.

Birbirinden farklı kokularla tüm yıl kendinizi hatırlatın

Doğanın tüm izlerinin eşsiz notalarla harmanlandığı Black Oud, Bonsoir Oud, Citrus, Ginger Lily, Jasmine, Osmanthus, Poetic Dream, Simply Linen ve Vanilla Noir mumlar; kavanoz, tealight ve cam formlarıyla yeni yılın en güzel hediye alternatifi oluyor. Sevdiklerinize çiçekler, ud ağacı, amber ve şeftali gibi birbirinden farklı kokular ile kendinizi hatırlatmak isterseniz Bella Maison’a uğramadan yeni yıl hediyenizi seçmeyin. Doğanın tüm renklerinin yanı sıra Marine Ocean Breeze ve Salmo Mum’larla da alternatiflerinizi artırabilirsiniz.

Sevdiklerinizin dekorasyonuna izinizi bırakın

Sevdiklerinize, uzun yıllar boyunca başköşede yer alacak ve sizi hatırlatacak bir hediye vermek isterseniz tercihinizi Bella Maison’un dekoratif ürünlerinden yana kullanabilirsiniz. Bella Maison’un dekorasyon ev aksesuarları kategorisinde yer alan birbirinden farklı tasarıma sahip parçalardan biri ile sevdiklerinizin ev dekorasyonuna da izinizi bırakabilirsiniz. Birbirinden eğlenceli hayvan figürleri, kaktüs ve yaprak desenlerinin yanı sıra dünya haritası gibi farklı tasarımların yer aldığı tasarımlarla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Bella Maison, sevdiklerinin yeni yılını, yılbaşı temalı dekoratif ürünlerle kutlamak isteyenleri de unutmuyor. Çan ve yıldız temalı makrome duvar süsleri, çam ağacı ve yıldız temalı dekoratif objelerin de aralarında bulunduğu onlarca üründen biri ile sevdiğinize unutulmaz bir yılbaşı hediyesi verebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL