• Geri dön

  • 335 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 199 İşletme görüntülenme


Bella Maison oda kokuları ile dört mevsimin ruhu evlere geliyor

Farklı tasarım ve çizgileriyle evleri güzelleştiren Bella Maison’un doğadan ilham alarak tasarladığı birbirinden eşsiz oda kokuları, kış aylarında da dört mevsimin ruhunu evlere getiriyor. Onlarca farklı alt ve üst notanın birleşimiyle yaratılan kokular, kullanıcıları her notasında ayrı bir yolculuğa sürükleyecek.

Bella Maison’un doğanın tüm kokularını evlerinde hissetmek istetenler için tasarladığı oda kokuları, kış aylarında da evlerin vazgeçilmezi oluyor. Çiçekler, ud ağacı, amber ve şeftali başta olmak üzere birçok eşsiz nota ile geliştirilen Black Oud, Bonsoir Oud, Citrus, Ginger Lily, Jasmine, Osmanthus, Poetic Dream, Simply Linen ve Vanilla Noir evlerin ruhunu değiştirecek.

Doğanın tüm renklerini evlerinize taşıyın
Evlerinizde yoğun bir aroma ve dinlendirici bir koku arayanlardansanız Black Oud, sizin için. Ud ağacının yoğun kokusu, portakal çiçeği ve sandal ağacı notalarıyla Black Oud Oda Kokusu, sizi Endonezya’nın balta girmemiş ormanlarına götürecek. Narenciye ve amberin birleşimiyle evlerde yoğun bir ferahlık hissi oluşturan Bella Maison’un yeni kokusu Bonsoir Oud Oda Kokusu’nun bergamot, limon, sandal ağacı ve amber notalarıyla doğanın tüm renklerini evlerinize taşıyabilirsiniz. Portakal çiçeği, narenciye, bergamot ve şeftali notalarıyla hazırlanan Citrus Oda Kokusu ile turunçgillerin tatlı aromasını yaşam alanlarınıza yayabilir, evlerinizi daha mistik alanlara dönüştürebilirsiniz.

Yazın bitmeyen enerjisi kış aylarında da evlere taşınacak
Yoğun koku sevenlerdenseniz sizin için en güzel alternatif Ginger Lily Oda Kokusu. Zencefil ve vanilya aromalarını evinize yaymak için sizlere yardımcı olacak. Ginger Lily, yeşil bitkiler, zencefil ve vanilya notalarıyla çiçeklerin açışını evlerinizde yaşatacak. Yasemin, karanfil, badem ve tarçın notalarıyla tasarlanan Jasmine Oda Kokusu, çiçeksi koku sevenlerin odalarına kocaman bir buket gibi açarak yasemin çiçeğinin aroması tüm evi saracak. Gül ve sandal ağacı notalarının şeftali ve kayısı aromalarıyla birleştirildiği Osmanthus Oda Kokusu, evlere eşsiz bir ferahlık olurken, meyve aromaları kış aylarında da yazın bitmeyen enerjisini evlere taşıyacak.

Evlerde aromatik rüzgarlar esecek
Dünyanın en güzel doğal kokularından manolya ağacı notası ile Poetic Dream Oda Kokusu, evlere çiçeksi ve aromatik bir doku yaratacak. Gül, manolya, limon, şeftali ve okaliptüs notalarının eşlik ettiği Poetic Dream, doğal kokuların büyüsünü evlerle buluşturacak. Yasemin, zambak, bergamot ve narenciye notalarıyla formüle edilen Simply Linen Oda Kokusu, hafif ama bir o kadar da etkili çiçeksi kokusuyla evlerde aromatik rüzgarlar estirecek. Simply Linen, doğal dokunuşların ve tazelenmiş ferah odaların kapılarını açacak. Madagaskar vanilyası, Hindistan cevizi sütü ve marşmelov notalarının hayat verdiği Vanilla Noir Oda Kokusu, evlerin yeni enerji kaynağı olacak. Şekerli ve yoğun vanilya kokusu, her notada eşsiz bir yolculuğa çıkaracak.

Evinin atmosferini ısıtmak isteyenlere koku setleri eşlik edecek
Alt ve üst notaları ile tüm evin atmosferini değiştirecek oda kokuları, şık cam şişe tasarımları ve siyah koku yayıcı çubukları ile en zorlu dekorasyona sahip evlere bile kolayca uyum sağlayacak. 250 ve 500 ml alternatifleri ile en büyüğünden en küçüğüne tüm evlerin ihtiyacını karşılayacak. Kokularla evlerinin atmosferini ısıtmak isteyenlere; kokulu mum ve oda kokularıyla hazırlanan koku setleri eşlik edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL