• Geri dön

  • 511 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 197 İşletme görüntülenme


Mavinin en güzel tonlarını koleksiyonlarına taşıyan Bella Maison, sarı çiçeklerin ve mavinin aşkına, İlkbahar-Yaz 2022 koleksiyonundaki Mabel Yemek Takımı ve Adelina Kahvaltı Takımı ile hayat verdi. İngiliz porseleni tadındaki Mabel Yemek Takım ve iyimserlik, uyum ve neşenin sembolü sarı çiçeklerle yaratılan Adelina Kahvaltı Takımı ile yazın renkleri ve sıcaklığı sofralara taşınıyor.

Bella Maison’un İlkbahar-Yaz 2022 Koleksiyonu için hayat verdiği Mabel Yemek Takımı ve Adelina Kahvaltı Takımı, ilkbahar ve yazın tüm renklerini sofralarla buluşturuyor. Akdeniz insanının maviye olan tutkusunun yansıtıldığı Mabel Yemek Takımı, İngiliz şıklığına vurgu yaparken, ilhamını ve enerjisini sarı çiçeklerden alan Adelina Kahvaltı Takımı hem göze hem gönüllere hitap ediyor.

Renkleri ve detaylarıyla el işçiliğini andırıyor
Küçük sarı çiçeklerin mavi yaprak ve şeritlerle birleşmesinden doğan Mabel Yemek Takımı, sofralarda bahar havası estiriyor. Yemek tabağı, kâse ve adet servis tabağından oluşan İngiliz porseleni tadındaki yemek takımı, yemekleri görsel bir şölene dönüştürüyor. Sarı ve mavinin kase, yemek tabağı ve servis tabağında farklı formlarda uygulandığı yemek takımı, renkleri ve detaylarıyla el işçiliğini andırıyor. Tabakların geleneksel İngiliz porseleni hatları ise mavi şeritlerle ortaya çıkarılıyor. Toprak bazlı stonewareden üretilen, renklerinin ilk günkü canlılığını uzun yıllar korumayı vadeden yemek takımı, farklı formların uyumuyla yeni bir yaz aşkına dönüşüyor.

Kahvaltı sofralarına, geleneklerine bağlı dinamik ve modern bir esinti geliyor
İyimserlik, uyum ve neşenin sembolü sarı çiçeklerin enerjisi ile Adelina Kahvaltı Takımı, kahvaltı sofralarına, geleneklerine bağlı dinamik ve modern bir esinti oluyor. Sarının ve yeşilinin eğlenceli uyumundan ilhamla tasarlanan 26 parçadan oluşan 6 kişilik kahvaltı takımı yuvarlak hatlarıyla da zarafetini ortaya koyuyor. Servis tabağından reçelliklere, sosluk, peynir ve zeytin tabağından kayık ve oval tabaklara kadar tüm detayların düşünüldüğü takım, unutulmaz yaz kahvaltılarına eşlik için sizi bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL