• Geri dön

  • 287 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 199 İşletme görüntülenme


Yeni umutlar ve mutluluklarıyla gelen yeni yıl Bella Maison sofralarıyla şenleniyor. Yılbaşının ikonik sembolü kokinalar, çam kozalakları ve kuş figürlerinin eşlik ettiği Marcelle Yemek Takımı ile sofralar hak ettiği yılbaşı enerjisine kavuşuyor. Ahşap ve toprak tonlarda yılbaşı sofrası isteyenler ise aradığı renkleri Olivia Yemek Takımı’nda buluyor.

“Güzel ev” kavramına yeni bir soluk getiren Bella Maison’un yılbaşının olmazsa olmazları kokinalar ve çam kozalaklarıyla hayat verdiği Marcelle Yemek Takımı, yeni yıl sofralarının baş tacı olacak. Yılbaşında da sofrasında koyu tonlardan vazgeçemeyenler ise aradığı mutluluğun kaynağına Olivia Yemek Takımı ile kavuşacak.

Bella Maison’un en gözde yeni yıl koleksiyonlarından

Kokina ve çam kozalağı desenlerinin ustalıkla işlendiği zarif tasarımıyla en güzel sunumlara özgün bir dokunuş olacak Marcelle Yemek Takımı ile kırmızı ve yeşilin ahengini yılbaşı sofralarına yansıtabilirsiniz. Siz de yılbaşı ruhunu ve yeni yılın enerjisini yıl boyunca hissetmek isterseniz, Marcelle Yemek Takımı ile bunu kolayca başarabilirsiniz. En kalabalık sofralara keyif olacak, sohbetlere neşe katacak yemek takımı ile yemeklerdeki ustalığınızı gözler önüne serebilirsiniz. Bella Maison’un en gözde yeni yıl koleksiyonları arasında yer alan, 18 parçalık 6 kişilik yemek takımı ile tüm aileyi tek masa etrafında toplayabilirsiniz. İngiliz yemek takımlarını andıran kıvrımlı tasarımı ile sofraların yeni gözdesi olacak takımda yer alan kuş ve tüy figürleriyle de doğanın izlerini masanıza taşıyabilirsiniz. Toprak bazlı stoneware’den üretilen takım ile stoneware’nin sağlamlık ve doğallığında, en lezzetli yemeklerle misafirlerinize daha önce yaşamadıkları ziyafetlerin önünü açabilirsiniz.

Kahverenginin albenisini gözler önüne seriyor

Toprak tonları ve kahverenginin büyüleyici ilhamıyla tasarlanan Olivia Yemek Takımı, kabartma kenarlarıyla şıklığını sade bir dille anlatıyor. Kendinden rölyefli tamamı renkli seramik yemek takımı, kabartma şeklinde uygulanan noktalar, çizgiler ve damla desenleriyle kahverenginin albenisini gözler önüne seriyor. Rengi ve duruşuyla yılbaşı sofralarında yeni bir akım başlatacak yemek takımı ile siz de yılbaşına kendi tarzınızı yaratarak girebilirsiniz. Tasarımıyla en güzel yılbaşı sofralarına eşlik edecek yemek takımını ister 6 kişilik 24 parça, isterseniz de 4 kişilik 16 ya da 4 kişilik 12 parça alternatifleriyle sahip olabilirsiniz. Yemek takımı ile yılbaşı sofralarında farkınızı ortaya koymanın yanı sıra yıl boyu yemek sohbetlerinin ana konusuna dönüşebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL