• Geri dön

  • 295 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 199 İşletme görüntülenme


Gipsy Porselen Yemek Takımı renklerin alanlar üzerindeki etkisini ortaya koyuyor

Güzel ev kavramına yeni bir soluk getiren Bella Maison’un 2022-23 sonbahar/kış sezonu için tasarladığı Gipsy Porselen Yemek Takımı, sarı tonlarıyla kış yorgunluğunu enerjik anlara dönüştürüyor. Geleneksel motiflerin modern bir ritimde işlendiği yeni yemek takımı, renklerin alanlar üzerindeki etkisini de gözler önüne seriyor.

Bella Maison’un 2022-23 sonbahar/kış sezonu için tasarladığı Gipsy Porselen Yemek Takımı, porselenin ve renklerin sofraya kattığı yüksek enerjinin yeni temsilcisi oluyor. Sarı rengin ve enerjisinin ana hikayede olduğu yemek takımı, geleneksel motiflerin gücüyle yakaladığı ritmiyle kış yorgunluğunu enerjik bir atmosferle değiştiriyor.

En kalabalık aileleri etrafında topluyor
Beyaz porselene sarı, kırmızı, yeşil ve turuncu tonlarda karanfil çiçeklerinin eşlik ettiği yemek takımı, sofraların enerji kaynağı oluyor. Motiflerin el işçiliğini aratmayan ustalıkta işlendiği takım, sonbaharı hatırlatan tonlarıyla da kışa meydan okuyor. Oval hatlarıyla ön plana çıkan takım, porselenin kullanım kolaylığını ve zarafetini buluşturuyor. Noktalar ve çizgilerle hareket kazandırılan 6 kişilik 18 parça yemek takımı, en kalabalık aileleri etrafında topluyor. Servis, çukur tabağı ve çorba kasesinde farklı boyutta işlenen desenler, mevsimler arası geçişlere de gönderme yapıyor. Elde ve bulaşık makinesinde yıkanabilen, fırın ve mikrodalgada kullanılabilen yemek takımı, porselen özgürlüğünü sofralara getiriyor.

Gipsy’nin enerjisi günün her anına yayılacak
Bella Maison; Gipsy’nin enerjisini günün her anında hissetmek isteyenler için 2’li Çay Fincanı, servis, küçük ve büyük sunum tabağı ve sunum kasesinden oluşan 12 parça 6 kişilik kahvaltı takımı seçenekleri de sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL