• Geri dön

  • 367 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 200 İşletme görüntülenme


Herkesin bir araya gelerek en lezzetli yemeklerin yenilip en güzel sohbetlerin edildiği bayram sofraları; yemeklerin lezzeti kadar özel bir sunumu da hak ediyor. Bella Maison’un unutulmaz sofralar için tasarladığı Pamela Yemek Takımı ve birbirinden şık çizgilerle hayat verdiği Graphic Line serisi, geleneksel bayram sofralarını Bella Maison şıklığı ile tanıştırıyor.

Bayram sofralarında ayrıcalıklı bir tasarım ile misafirlerini ağırlamak isteyenler aradığı çizgileri, “Güzel ev” kavramına yeni bir soluk getiren Bella Maison’da buluyor. Kıvrımlı hatları ve bordo renkli sarmaşık desenleriyle tasarlanan, 6 kişilik Pamela Yemek Takımı, bayram sofralarında en lezzetli yemeklere ve en unutulmaz sohbetlere eşlik edecek. Çizgisel ve blok modern desenlerle şekillenen; tabaklardan bardaklara, peçetelerden ekmek kutusuna kadar birçok parçanın yer aldığı Graphic Line serisi ise sofraların tamamlayıcısı olacak.

Bordo sarmaşık figürleri ve çizgileriyle farkını ortaya koyuyor
6 adet yemek tabağı, 6 adet kâse ve 6 adet servis tabağı olmak üzere 18 parçalık Pamela Yemek Takımı; beyaz renk üzerine bordo sarmaşık figürleri ve çizgileriyle farkını ortaya koyuyor. Yuvarlak çıkıntılarıyla geleneksel İngiliz yemek takımlarını andıran takım, renk ve tasarımının yanı sıra sağlamlığını da konuşturuyor. Toprak bazlı stonewareden üretilen yemek takımı, en zorlu ve sakar misafirlere karşı dahi sağlam kalabiliyor. Fırın ve mikrodalga kullanımı için de uygun olan takım bulaşık makinesinde de yıkanabiliyor. Yemekleri ayrı bir görsel şölenle buluşturan takım, ilk günkü canlı renklerini de uzun yıllar koruyacağını vadediyor.

Zamanın ötesinde bir tasarım sunuyor
Tematik siyah çizgiler ve blok desenlerle zamanın ötesinde bir tasarım sunan Graphic Line tabak serisi, sofraların görselliğini artıracak. Farklı ölçülerde servis, tatlı ve pasta tabağının yer aldığı seri, hayat bulduğu seramiğin dokusunu sofralara taşıyacak. Beyaz üstüne siyah çizgiler ve soyut desenlerin buluştuğu tabaklar; yemeğe eşlik eden sunumlara ve yemek sonrası tatlıların lezzetini daha da artıracak. Seramiğin zarafetinin modern çizgilerde harmanlandığı Graphic Line serisi, sofrasında sıradanlıktan sıkılanların dünyasını hareketlendirecek.

Sofraları modern bir çizgiye taşıyor
Graphic Line serisinde; sofraların olmazsa olmazı peçete, bardak ve ekmek kutusu kendine özgü çizgilerle buluşuyor. Tabaklarda kullanılan çizgi ve desenlerin son derece usta bir kurguda uygulandığı meşrubat bardakları, peçete ve ekmek kutusu, sofraları modern bir çizgiye taşıyor. Cam ürünlerin yanı sıra ahşabın kullanıldığı, ekmek kutusu ve kesme tahtalarının da yer aldığı seri; sofralara cam, seramik, stoneware ve ahşap uyumunu yayacak. Kayın ağacından üretilen, 3 farklı boyu bulunan kesme tahtası, şık görüntüsü ve tasarımıyla da farklı sunumlar için fikir verecek. Çift katlı çizgisel desenli Graphic Line 25'li Peçete, sofraların havasını büyüleyici bir atmosfere dönüştürecek. Graphic Line Porselen Kupa ise, yemek sonrası sohbetlere eşlik edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL