• Geri dön

  • 350 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 199 İşletme görüntülenme


“Güzel ev” kavramına yeni bir soluk getiren Bella Maison’un, tasarladığı Roby, Ocaliptus ve Mandala porselen yemek takımları, anlamları ve hissettirdikleriyle sofralara yeni bir soluk getiriyor. Stippen sanatının eşlik ettiği Roby Porselen Yemek Takımı, doğal ferahlığını desenleriyle hissettiren Ocaliptus Porselen Yemek Takımı ve sofraların yeni enerji kaynağı olacak Mandala Porselen Yemek Takımı ile sofralara Bella Maison dokunuşu hakim oluyor.

Farklı tasarımlarıyla sofraların trendlerini belirleyen Bella Maison; Roby, Ocaliptus ve Mandala porselen yemek takımları ile enerji dolu sofraların kapılarını açacak. Noktalama sanatı stippen ile hayat bulan Roby Porselen Yemek Takımı’nın geleneksel dokunuşları en güzel yemeklere eşlik edecek. Okaliptüsün sakinleştirici etkisinden ilhamla tasarlanan Ocaliptus Porselen Yemek Takımı doğanın tüm tonlarını masalara taşıyacak. Enerjiyi tutan kap olarak bilinen mandala figürlerinin resmedildiği Mandala Porselen Yemek Takımı ise etnik desenleri ile sofraların enerjisini yükseltecek.

Renkleriyle geleneksel sofralarda geçmişe yolculuğa çıkaracak

Stippen sanatının Bella Maison ustalığıyla işlendiği 18 parçalık 6 kişilik Roby Porselen Yemek Takımı renkleriyle geleneksel sofralarda geçmişe yolculuğa çıkaracak. Porselen üzeri el boyama tabaklardan ilham alınarak tasarlanan, desenleri ve renkleriyle her yemekte ayrı bir hikaye anlatacak. Geleneksel renk ve dokunuşlarıyla her zevkin beklentisine cevap olacak. New bohemian tarzı ise servis tabağı, yemek tabağı ve çorba kâsesinde farklı işlenen ton ve desenlerde gizli. Dijital baskı tekniği ile her sette ayrı bir dönemi yaşatacak şekilde işlenen stippen sanatı, rölyefli görüntüsü ve reaktif baskıyla el boyamasını aratmayacak. Yuvarlak ve kabartmalı zıt renkler ile kombinlenen, kenarları kırılmaya karşı güçlendirilen yemek takımı yüzde 100 porselen yapısıyla sofraların vazgeçilmezi olacak.

Okaliptüsün sakinleştirici etkisini sofralara taşıyacak

Bella Maison’un en sevilen figürlerinden olan okaliptüs desenlerinin resmedildiği Ocaliptus Porselen Yemek Takımı, okaliptüsün sakinleştirici etkisini sofralara taşıyacak. Yemek takımı ile yeşilin en sakin tonlarından olan mint yeşilinin sükuneti, duruluğu ve zarafeti yemeklere eşlik edecek. Okaliptüs dalları ve çiçekleri yemeklerin sunumunu tamamlarken, ferahlık hissi masaları dolduracak. Servis , pasta , yemek tabağı ve çorba kâsesinde ayrı formlarda kullanılan okaliptüs desenleri, yemeklere görsel bir dokunuş katacak.

Sofralara yeni bir etnik ritim kazandıracak

Bella Maison’un farklı kültürlerden ilhamla sofralarla buluşturduğu Mandala Porselen Yemek Takımı dilekleri gerçeğe dönüştürecek yeni bir enerji kaynağı olacak. Hindistan’ın yanı sıra birçok Uzak Doğu ülkesinde metafiziksel anlamların yüklendiği yemek takımı, kırılmaya karşı güçlendirilmiş yapılarıyla uzun süre sofraların vazgeçilmezi olacak. Servis, yemek, pasta tabağı ve çorba kâsesinde farklı uygulanan mandala desenleriyle sofralara yeni bir etnik ritim kazandıracak. Yeşil ve bej olmak üzere iki farklı renk seçeneğinin bulunduğu takım, farklı yemek denemeleri için ilham olacak. Mandala Porselen Yemek Takımı’na 2, 4 ya da 6 kişilik seçeneklerle sahip olabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL