• Geri dön

  • 358 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 199 İşletme görüntülenme


“Güzel ev” kavramına yeni bir soluk getiren Bella Maison, evlerin en küçük fertleri bebekleri de unutmuyor. Bebeklerin yumuşacık hassas tenleri ve en konforlu uykular için tasarlanan Dino, Rabbitbow, Graffie battaniyeleri, pamuklu yapılarıyla bebeklerin en sıcak uykularına eşlik edecek.

Tasarımlarıyla evlerdeki yaşamı daha keyifli hale getiren Bella Maison; Dino, Rabbitbow, Graffie pamuklu bebek battaniyeleri ile bebeklerin uykularını renklendiriyor. İplik boyalı, özel pamuklu battaniyeler yumuşak dokulu yapılarıyla anne sıcaklığını ve yumuşaklığını aratmıyor. Çift taraflı kullanılabilen battaniyeler, çoban dikiş kenarlarıyla bebek battaniyesinde ikonik bir modele dönüşüyor.

Bebekler birbirinden eğlenceli maceralara koşacak
Haki renkli Dino Pamuklu Bebek Battaniyesi’nde çocukların uykularına birbirinden eğlenceli dinozorlar eşlik edecek. Çift taraflı kullanılabilen battaniye, bebeklerin hayal dünyasında yeni renklere yer açarken, bebekler dinozorlarla birbirinden eğlenceli maceralara koşacak. Rabbitbow Pamuklu Bebek Battaniyesi, tavşan kulaklı gökkuşağı motifi ve kalp desenleri ile bebeklerin en sevdiği ilk battaniyesi olacak. Bej rengi ile sıcaklığını samimi bir tonda gösteren battaniye, yumuşak dokusuyla bebeklerin narin cildiyle kolayca uyum sağlayacak. Çiçek desenli anne ve bebek zürafa çizimleri ile kolayca fark edilen Graffie Pamuklu Bebek Battaniyesi, kiremit rengi ile bebek odalarına sıcaklık katacak. Çoban kenarlı dikişleri ve düz beyaz çizgi ile netleştirilen kenarları ile en tarz bebeklerinin uykularına eşlik edecek.

Ebeveynlerin de vazgeçilmezi olacak
Sonbaharın serin, kış aylarının soğuk gecelerinde bebekleri en sıcak uykulara taşıyacak olan battaniyeler, evlerin gelecekteki yeni üyeleri için renklerini ve dokusunu ilk günkü sağlamlığıyla uzun yıllar koruyacak. Bebeklerin ciltleriyle uyum içinde olan ve alerjen içermeyen battaniyeler, bebekler kadar ebeveynlerin de vazgeçilmezi olacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL