• Geri dön

  • 283 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 199 İşletme görüntülenme


“Güzel ev” kavramına yeni bir soluk getiren Bella Maison’un yeni yıl tabakları, yılbaşı sofralarının tamamlayıcısı olacak. Yılbaşının sembollerinden kokina desenleriyle yeni yıl temasında tasarlanan tabaklar, mesajlarıyla da yılbaşı sofralarına şans getirecek.

Farklı tasarımlarıyla sofraların trendlerini belirleyen Bella Maison, yeni yıl tabaklarıyla yılbaşı sofralarını adına yakışır bir şölene dönüştürüyor. Yılbaşında şans getirdiğine inanılan kokina bitkisinin ana hikayeye alındığı Believe, Joy, New Year, Peace ve Cochina tabaklar, yılbaşı sofralarının en gözde parçası olacak.

Yeni yıl temasını tüm yıla yayacak
Kokina dalları ve çiçeği ile hayat bulan Believe, Joy, New Year, Peace pasta tabakları kırmızı ve yeşil tonlarıyla yeni yıl temasını tüm yıla yayacak. Tabakların merkezinde verilen believe, joy, new year ve peace mesajları yeni yılın enerjisini yükseltecek. Yeni yıl beklentilerine gönderme yapan mesajlar, kırmızı çizgilerle belirginleştirilen tabak kenarları ile daha da güçlendiriliyor.

Yılbaşı sofralarına yeni bir ahenk kazandıracak
Servis tabağı, salata ve çorba kasesinden oluşan Cochina tabak grubu kokina çiçeğinin güçlü tonlarıyla şekilleniyor. Cochina Çorba Kasesi’nde merkeze alınan kokina deseni, salata kasesi ve servis tabağında yuvarlak formda kenarlara yakın bir şekilde konumlandırılıyor. Kırmızı tabak kenar çizgileri ile renkler daha da vurucu bir tona ulaşıyor. Sunumlara yeni bir ahenk kazandıracak tabak ve kaseler, yılbaşı sofralarının ritmini hızlandırıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL