• Geri dön

  • 374 Görüntülenme

  • 38 Haber

  • 199 İşletme görüntülenme


Her sezon farklı tasarımlara hayat veren Bella Maison’un Napoli ve Central Park nevresim takımları, renkleriyle yaz aylarından sonbahara geçişi kolaylaştırıyor. Bej, krem, kahverenginin bir arada kullanıldığı Napoli Nevresim Takımı, sonbaharın farklı tonlarını evlere taşırken, abstract figürlerin ve insan hikayelerinin şekillendirdiği Central Park Nevresim Takımı, yaz günlerinin en güzel hatırlatıcısı olacak.

Bella Maison’un klasik nevresim tutkunları ve hayatın içinde olmayı sevenler için tasarladığı nevresim setleri Napoli ve Central Park, hem renkleri hem de insan hayatından kesitleriyle mevsim geçişlerini ve şehre dönüşü güzelleştiriyor.

Yatak odalarına sonbahar dinginliği geliyor

Toprak tonlarının sıcacık etkisi ve bejin hakim olduğu Napoli Nevresim Takımı, renk geçişleriyle sonbaharı yatak odalarına derinden yansıtıyor. Bej, krem, kahverengi, latte ve natürel tonların hakimiyetindeki nevresim takımı, iplik boyalı özelliğiyle ilk günkü renklerini uzun yıllar korumayı vadediyor. Kahverengi püsküllerle hareket kazandırılan nevresim takımı, tek, çift ve king size boyutları ile her ihtiyaca cevap veriyor. Yüzde 100 pamuklu yapısıyla sonbahar ve kış akşamlarında sıcak bir uyku sunuyor. Pampas ve makrome kırlentlerle kolayca kombinlenebilen Napoli Nevresim Takımı, yatak odalarına bohem ve İskandinav stili sonbaharın en güzel tonlarıyla yansıtıyor.

Şehre dönüş güzelleşiyor

Abstract figürlerin daha da yoğunlaştığı bu son dönemlerde, New York’un orta yerinde bulunan Central Park’taki insan figürlerinden esinlenen Humans hikayesinin bir parçası olan Central Park Nevresim Takımı; yatak odalarında yeni bir dokunuş yapıyor. Bisiklete binen, patili dostunu gezdiren, arkadaşıyla sohbet eden, ördek besleyen, top oynayan, kısacası Central Park’ın günlük yaşamındaki insan detaylarından oluşan Central Park Nevresim Takımı, şehrin tüm detaylarını yatak odalarıyla buluşturuyor. Her an hayatın içinde, şehrin merkezinde olmayı sevenler için tasarlanan nevresim takımı, kullanıcılarına kendi hayatlarından kareleri izletiyor. Şehrin tüm detaylarının hatırlatıcısı olacak nevresim takımı, şehre dönüşü de güzelleştiriyor. Tek, çift ve king size nevresim takımlarına hayat veren Central Park figürleri, tepsi ve servis tabaklarına da izlerini bırakıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL