• Geri dön

  • 1.116 Görüntülenme

  • 84 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Sosyal medyanın sevilen yüzü Rachel Araz’in tarzı Atasay iş birliği ile birbirinden enerjik mücevherlere dönüştü.

İlhamını Rachel’in zengin ve eglenceli dünyasından alan kolye, küpe, yüzük, şahmeran, bileklik ve saç aksesuarlarından oluşan kapsül koleksiyon enerjinizi zirveye çıkaracak trend ve rengarenk tasarımlardan oluşuyor.

Rachel Araz imzalı kapsül koleksiyonda çanta, kalp ve kiraz gibi figürlerin yanı sıra rengarenk taşlar, harfli yüzükler, çoklu kolyeler, ilhamını gökyüzünden alan yıldızlar; enerjinize enerji, neşenize neşe katacak. Her zevke hitap eden koleksiyonun dikkat çekenleri arasında yer alan ‘charm’lar ise ‘kendi tarzımı kendim tasarlarım’ diyenleri oyun alanına çağırıyor. Kombinlerine farklı bir hava katmak isteyenler için renkli chainler ve cuff detaylı küpeler mücevher gardırobunun vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

Kapsül koleksiyondaki tüm parçaların kendi tarzı ve sevdiği figürlerden yola çıkarak hazırlandığını söyleyen Rachel Araz, ‘’Tüm parçalarda en sevdiğim ve vazgeçemediğim figürleri bolca gördüğümüz bir koleksiyon hazırladık. Tasarım süreci de oldukça eğlenceli geçti. Tüm mücevherleri Atasay’ın tasarım ekibiyle büyük bir heyecan ve titizlikle çalıştık" dedi.

Tarzıyla herkesin sevgilisi haline gelen ve büyük takipçi kitlesi tarafından yakından takip edilen Rachel Araz’ın orijinal zevklerinin, Atasay’ın değerinden ödün vermeyen modern parçaları ve şık dokunuşlarıyla bir araya geldiği Atasay X Rachel Araz kapsül koleksiyonu 8 Şubat itibariyle tüm Atasay mağazalarında ve Atasay.com.tr adresinde sizi bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL