• Geri dön

  • 628 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Günün her anına, her tarza ve zevke uygun ürün çeşitliliğiyle mücevher modasının kalbinin attığı Atasay, doğanın sonsuz döngüsünü sağlayan tohumlardan ilham alarak, yeni yılda yepyeni bir koleksiyona imza attı. Yaşamın canlılığı, enerjisi, bolluk ve bereketi, Mystique Tohum koleksiyonunda bambaşka formlarda yeniden hayat buldu.

Atasay, doğanın sonsuz döngüsünden ilhamla oluşturulan Mystique Tohum koleksiyonunu yeni yılda mücevherseverlerin beğenisine sundu. Sevgi, yaşam çiçeği, bolluk ve bereket tohumları gibi doğanın sonsuz döngüsünü sağlayan tohumları nadide mücevherlere dönüştüren Atasay, yaşamın tüm canlılığını ve bereketini de tasarımlarıyla ön plana çıkardı.

Tohumların toprakla buluşması, su ve güneşle ayrılmaz bütünlüğü ay ve güneş tasarımlarında kendini gösterirken, kara rağmen açan kardelen çiçeğinin dayanıklılığı ve güzelliği koleksiyonunun özel parçalarından birini oluşturdu. Koleksiyonda yer alan zincirli tasarımlar yaşam döngüsüne göz kırparken, altınla birlikte ağırlıklı olarak doğa ile uyumlu yeşil renkli taşların kullanımı tercih edildi.

Atasay’ın geleceğe kalıcı iz bırakmak isteyenler için tasarlanan Mystique Tohum koleksiyonunu keşfetmek için www.atasay.com ve Atasay mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL