• Geri dön

  • 894 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Yıllarca dirsek çürütüldü, geceler boyunca ders çalışıldı ve nihayet o mutlu gün geldi, çattı. Milyonlarca öğrenci mezuniyet gününe erişmenin gururunu yaşıyor. Maalesef son yıllarını neredeyse okul bile görmeden ekranlarında geçiren öğrencilerin bu mutlu günlerini taçlandıracak coşkulu mezuniyet törenleri de yapılamayacak. Ama yaşamlarının bu önemli dönemecini onların hafızalarına kazımak yine de elinizde. Sevdiklerinizi çok özel hissettirmek istiyorsanız Atasay’ın rengarenk taşlarla bezeli zamansız tasarımları ile mezuniyet heyecanlarına ortak olun.

Hayatlarında yeni bir kapıyı aralayan sevdiklerinizi bu özel günlerini hatırlatacak bir hediyeyle çok özel hissettirebilirsiniz. Önemli dönemlerde aldıkları ve belki de hayatları boyunca saklayacakları anlamlı bir takı hediyesi, her taktıklarında hem bu günleri, hem de sizi hatırlamalarını sağlayacak.

Atasay’ın rengarenk taşlar kullanılarak tasarlanan koleksiyonları, mezuniyet gününe yaraşır farklı alternatifler sunuyor. Özellikle aquamarine-rose, quartz-mint yeşili gibi farklı taşların harmanlandığı kalp ve melek figürleri, bu sezonun tarzını yansıtan çoklu kolyeler, birbirinden farklı hikayeler anlatan ‘charm’lar, harf detaylı bileklikler ve cuff küpeler, genç kızların enerjisini açığa çıkarmaya birebir.

Sizin kahramanınız kim?

Bu dönemde ablası-ağabeyi mezun olan evin minik bireylerini de unutmak istemiyorsanız Atasay Kidsy’in ‘Kahramanını Seç’ koleksiyonunun, miniklere ışıltılı bir hayal dünyasının kapılarını açtığını göreceksiniz. Renkli mineler kullanılarak tasarlanan bu ürünler, özel hikaye kartlarıyla birlikte hediye edilebilir. Kedi, köpek, yunus, maymun gibi hayvan figürlerinin yer aldığı kartlarda hem İngilizce sözcükler yer alıyor hem de çocuklar sevdikleri hayvanlar üzerinden yararlı bir besin ya da aktiviteye yönlendiriliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL