• Geri dön

  • 242 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Kapılarını açtığı 19 Ekim gününden bu yana ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan “14. Atasay Altın ve Pırlanta Çadır Günleri” 22 Ekim Pazar günü sona eriyor. Atasay imzasını taşıyan pek çok ürün maliyetine hatta kimi ürünlere zararına fiyatlarla sahip olmak isteyenler, Yenibosna Merkez Çadır’ının yanı sıra Türkiye genelindeki 155 mağazayı ve Atasay.com adresini ziyaret ederek kaçırılmayacak fırsatlardan yararlanabilirler.

Türkiye’nin en köklü mücevher markası Atasay’ın, her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Atasay Altın ve Pırlanta Çadır Günleri’ 22 Ekim Pazar günü sona eriyor. 19 Ekim’den bu yana Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçi akınına uğrayan çadırın sunduğu fırsatlardan yararlanmak için yarın son gün. Bugüne kadar 1 milyonu aşkın ziyaretçiyi ağırlayan çadırda takı tutkunlarını kaçırılmayacak fırsatlar bekliyor. Ailenin her üyesine hitap edecek farklı tarzda ve bütçelerde binlerce ürünün satışa sunulduğu etkinlikte altın ürünleri 1.590 TL’den, pırlanta ürünleri ise 3.990 TL’den başlayan fiyatlarla ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Her yıl ilginin katlanarak arttığı çadır günlerinde bu yıl Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak pırlanta alışverişi yapan tüm ziyaretçilere Pırlantalı Ay Yıldız kolye hediye ediliyor.

Yenibosna Altın ve Pırlanta Çadırı, 09:00-20:00 saatleri arasında açık olacak

Sayısız seçenek ve tarzı aynı çatı altında toplayan Atasay’ın binlerce ürünü özel fırsatlarla tüketicileriyle buluşturduğu Yenibosna’daki “Atasay Altın ve Pırlanta Çadır”ı 22 Ekim Pazar gününe kadar 09:00-20:00 saatlerinde, mağazalar ise 10:00-22:00 arasında hizmet verecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL