• Geri dön

  • 353 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Özlem Süer’in gelinlikleri ile Atasay’ın trend belirleyici mücevherleri Zülfaris Karaköy’de gerçekleştirilen özel çekimde buluştu. Özlem Süer’in Off-White tonundan oluşan koleksiyonu, Atasay’ın rafine işçilik ve özgün parçalarından oluşan koleksiyonuyla bir araya gelerek İlkbahar/ Yaz 2023 düğün trendlerine ışık tuttu.

Yaz mevsimiyle birlikte moda canlanarak devinim kazanırken, Atasay'ın seçkin pırlanta koleksiyonu, yeni floral esintiler ve farklılaşan geometrik dizilimlerle maximal etki yaratan Özlem Süer tasarımlarıyla bir araya geldi. İlkbahar/ Yaz 2023 düğün trendlerine dair imza niteliğindeki buluşma ile yüksek işçilik, özel kesimler ve yeni formlar ile ışıldayan Atasay mücevherleri, Özlem Süer’in özgün kreatif bakış açısından doğan zarafetle birleşti.

Zarafet yenilikçi bir yaklaşımla bütünleşti

Özlem Süer White x Atasay çekiminde çoklu stylingle sürpriz buluşmalar yaratılırken, gelinlik görünümlerinde 3 boyutlu danteller, yarı transparan etkiler, omuz detayları ve farklı kumaş geçişleri üzerine zarif çiçekli ve geometrik dokunuşlar ön plana çıkıyor. Bu görümlere eşlik eden Atasay’ın heyecan verici pırlanta tasarımları zamansız bir minimalizm yaratıyor.

Mücevher seçiminde gelinlik tasarımının detaylarıyla oluşturacağı denge ön plana çıkıyor

Özlem Süer White x Atasay çekiminde çok ışıltılı gelinliklere sade formlarda mücevherler, çok ihtişamlı mücevher tercihlerinde ise yalınlığı ile mücevheri öne çıkarak gelinlik modellerine ağırlık verilerek birbirini tamamlayan görünümler yakalandı. Özlem Süer’in trend belirleyici koleksiyonunda yer alan tasarımlara, gelinlerin en çok tercih ettiği gerdanlık setler, gelinliklerin dekoltesini uyumlu farklı kesim pırlantalarla hazırlanmış kolye ve yüzüklerde damla, markiz, baget, trapez modeller, romantik madalyon çiçek motifli pırlanta kolyeler, tamamlayıcı bir stil yaratan çiçek motifli pırlanta yüzükler, uzun ve gösterişli küpeler ve pırlanta suyolu kolye ve bileklikler kullanılarak ihtişamlı ve zamansız görünümler yakalandı.

Özlem Süer White x Atasay çekiminde kullanılan ve gelinlik tasarımlarında fark yaratan mücevherler için Atasay mağazaları veya www.atasay.com adresine uğramanız yeterli.

Görsellere aşağıdaki link üzerinden erişebilirsiniz: https://we.tl/t-GZmEdO7nZp

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL