• Geri dön

  • 470 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Gecenin şıklığından gündüzün yalınlığına, her stile ve her bütçeye uygun seçki sunan Atasay, yılın en romantik gününü kutluyor ve sevdiklerinizi mutlu edecek en şık ve özel hediye alternatiflerini bir araya getiriyor.

Yılın en romantik günü yaklaşırken, bizler için en değerli hazine olan sevdiklerimize tıpkı onlar kadar kıymetli hediyeyi bulmak istiyoruz. Aile kurmaya giden yolda ilk adımları atmak, nişanlımıza, eşimize veya ailemizin en değerli üyelerine sevgimizi ifade etmek için yılın en romantik gününe sayılı günler kaldı! Sevdiklerimizi özel hissettirmenin en iyi yollarından biriyse daima onlara bizleri hatırlatacak eşsiz mücevheri sunmak. Atasay’ın her tarza, yaşa ve bütçeye uygun zarif ve şık tasarımları ise mücevher severler için sınırsız alternatif sunuyor.

Sevgililer Günü'nde sevdiklerinizin stilini tamamlayacak renkli taşlı yüzükleri, zarefetlerine ışıltı katacak pırlanta dokunuşlu küpeleri, zamansız zincir kolyeleri, güçlü ve çarpıcı görünümü sevenler için deri detaylı bileklikleri tercih edebilirsiniz.

Yılın en tutkulu gününde sevdiklerinize unutulmaz hediyeyi bulmak için Atasay mağazalarına uğrayabilir veya www.atasay.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL