• Geri dön

  • 307 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Sektörde imza attığı ilklerle fark yaratan Atasay, tasarımcı Chiara de Rocchi iş birliğiyle İstinyePark AVM’deki mağazasını sanatla buluşturdu. Tasarımlarında evrenin ve doğanın işleyiş düzeninden ilham alan Chiara de Rocchi’nin eseri, hayatın akışını yönlendiren enerjiyi odağa alırken, aile değerlerini sahiplenen Atasay’ın duruşuna atıfta bulunuyor.

Moda trendleri ve estetik kavramlar doğrultusunda binlerce farklı ve özgün ürünü tüketicilerle buluşturan Atasay, sanat üretimini desteklemeye devam ediyor. Dünya ile aynı dili konuşan, tüm yaşam biçimlerinin ruhunu barındıran bir moda markası olarak tüketicilerin karşısına çıkan Atasay, tasarımcı Chiara de Rocchi iş birliğiyle İstinyePark AVM’deki mağazasını sanatla buluşturdu.

“Enerji odaklandığın yere akar”
Doğal kaynaklardan ilham alan ve kontrastın oluşturduğu harmoniyi eserlerinde başarıyla yansıtan sanatçı Chiara de Rocchi, Atasay için “Enerji odaklandığın yere akar” adını verdiği bir heykel tasarladı. Sanatçı eserinde, enerjinin hayatta odaklanılan alana akıp birleşerek büyüdüğü fikrinden ilhamla, bu birleşmenin güçlü ve dayanıklı bir temele dayandığını, bu temelde de insanların birbirine tutunarak büyüyebileceğine vurgu yapıyor. Chiara de Rocchi’nin cam kırılganlığı ile metal keskinliğini bir araya getirdiği sıcak görünümlü eseri aynı zamanda, aile değerlerini sahiplenen Atasay’ın duruşuna da atıfta bulunuyor. Başarılı tasarımcı, ailenin, farklılıklara rağmen herkesi bir arada ve güçlü bir biçimde tutan önemli bir birliktelik olduğunun altını çiziyor.

Sektörde imza attığı ilklerle fark yaratan Atasay, Chiara de Rocchi ile başlattığı sanat iş birliğini diğer mağazalarında da yaygınlaştırarak sürdürecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL