• Geri dön

  • 683 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


“Bir Atasay Ailesi” ile bir yeniliğe daha imza atan Atasay, aileyi odağa aldığı dizi tadında reklam kampanyalarına bir yenisini ekledi. “Eskisini Getir, Yenisini Götür” kampanyasına yer veren yeni reklam filmi, eski mücevherlerini en trend parçalarla değiştirmek isteyen herkesi yepyeni bir kampanyayla buluşturuyor. 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak bu özel kampanya kapsamında, markası ne olursa olsun Atasay mağazalarına götürülen tüm altın ve pırlanta ürünleri yenisiyle değiştirilebilecek.

Dünya trendlerini takip eden tasarımları ve imza attığı ilklerle dünya mücevher modasını kalbinden yakalayan Atasay, yeni yılda yenilenmek ve geçmişte takılı kalmak istemeyen herkesi, eski mücevherlerini en trend parçalarla değiştirebilecekleri yepyeni bir kampanyayla buluşturuyor.

Aile üyelerini, sevdiklerini ve kendini mutlu etmek, nostaljiyi geçmişte bırakıp en trend parçlara sahip olmak isteyenler için güdüzden geceye her ana uyum sağlayabilen, farklı tarzlarla kombinlenebilen ve her bütçeye uygun pırlanta ve altın tasarımları Atasay’da sizleri bekliyor.

Kampanya filmine aşağıdaki linkten erişebilirsiniz;

31 Mart tarihine kadar tüm pırlanta ve altın ürünlerinde geçerli olacak “Eskisini Getir, Yenisini Götür” kampanyasından Atasay mağazalarını ziyaret ederek faydalanabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL