• Geri dön

  • 1.054 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Atasay, yeni yılda cesur tasarımlarını mücevher tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Farklı stillere göre, modern bakış açısıyla tasarlanan mücevherler, 2020’de mücevher gardrobunuza sezonun hit parçalarını katacak.

Gösterişli tasarımlardan günün her anında kullanılabilecek modern parçalara uzanan zengin seçenekleriyle Atasay yeni yılın enerjisini mücevherlere yansıtıyor.

Dinamik ve Sade: Asimetrik Küpeler
Bu yılın öne çıkan stil kodlarından biri asimetrik formlara sahip küpeler, koleksiyonda yer alan parçalardan. Dinamizm ve sadelik kontrastını ustalıkla bir araya getiren tasarımlarda biri kısa, diğeri neredeyse omuzlara kadar uzanan küpeler ufak dokunuşlarla dikkat çeken tarzı oluşturan anahtar parçalardan olacak.

Giyilebilir Mimari ve 2020 Stil kodları
Atasay koleksiyonlarında yer alan mücevherler “giyilebilir mimari” temasından yola çıkılarak modernizm ve geometriyi bir araya getiriyor. 2020’nin rengi seçilen “klasik mavi”nin ve geometrik şekillerin hakim olduğu tasarımlar stilinize farklı bir ışıltı katarken, klasikten vazgeçemeyenler yeni yılın bir diğer hit parçası kilit sembollü uzun kolyeler tarzını tamamlayacak.

Zamansız Trend: Pırlanta
Her dönemin popüler arzu nesnesi pırlantadan vazgeçemeyenler için Atasay, pırlantayı eşsiz tasarımlarla bir araya getiriyor. Pırlanta ışıltısını oval, baget, ve yuvarlak gibi farklı formlarda yansıtan yüzük ve bileklik tasarımları zarif stilinizi en çarpıcı şekilde tamamlayacak. Tektaş ve tam tur yüzükleri tek yüzükte bir araya getiren “Twin” formlu pırlanta yüzükler yarattığı kullanım konforunun yanı sıra minimal ama dikkat çekici şıklığı arayanların radarına takılıyor.

Atasay yeni sezon stillerini keşfetmek için en yakın Atasay mağazasına uğrayabilir ya da www.atasay.com adresini ziyaret edebilirsiniz

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL