• Geri dön

  • 726 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Sektöründe her zaman öncü olan, fark yaratan ve yenilikleriyle adından söz ettiren Türkiye’nin en köklü ve en geniş mağaza ağına sahip mücevher markası Atasay, dizi tadında reklam serilerinden oluşan yeni iletişim kampanyasıyla 2023 yılına da yine iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Gönenç Uyanık’ın oturduğu, Sumru Yavrucuk ve Ahmet Somers gibi duayen oyuncuların rol aldığı yeni reklam serisi, hem güçlü oyuncuları hem dizi gibi hikayeleriyle bambaşka bir bakış açısı sunuyor.

Yeni yıla yeni reklam kampanyasıyla giren Atasay, aileyi odağa aldığı dizi gibi hikayelerle tüketicinin karşısına çıktı. TBWA\Istanbul imzası taşıyan ve yönetmen koltuğunda Gönenç Uyanık’ın oturduğu yeni reklam serisi “Bir Atasay Ailesi”, büyük bir aile yemeğindeki evlilik teklifi üzerinden ilerliyor. Pırlanta tektaşın bir anlığına kaybolduğu film, ailece kutlanan sıcak anları ve bu anların her zaman kalbinde olan değerli takıları film tadında seyirciye aktarıyor.

Aile en değerli hazine
Yeni kampanyası “Bir Atasay Ailesi” ile bir yeniliğe daha imza atan marka, yıllardır tüm dünyada ve ülkemizde mücevher markalarının reklamlarında görmeye alışık olduğumuz bireysel anları ve “tekil kadın” görselliğini kullanmayarak, pandemi dönemi sonrası gerek Türkiye’de gerek dünyada insanların aileleriyle beraber zaman geçirme özlemininin sonucu olarak popüler olan aile kavramını sahiplenerek “kalabalık aile” temasını iletişiminin merkezine alıyor. “Bir Atasay Ailesi” kampanyası, aile ve takı arasındaki ilişkiyi, kültürümüzde yer alan, bize özgü anlar üstünden ele alıyor. Ailece kutlanan kalabalık, sıcak anları ve bu anların her zaman kalbinde olan değerli takıları dizi tadında hikayelerle işliyor. “Aile en değerli hazine” sloganını iletişim kampanyasına taşıyan Atasay, yalnızca kadın kategorisinde değil erkek, çocuk, evcil hayvan gibi birçok farklı kategoride, zengin ürün çeşitliliğine sahip olduğunu ve ailenin her üyesine yakışan birçok Atasay ürünü olduğunu da reklam filmlerine taşıdığı aile üstünden anlatıyor.

Birbirinden güçlü ve değerli oyuncular rol alıyor
Büyükanne rolünde, kariyerinde birçok tiyatro ve sinema ödülü bulunan duayen oyuncu Sumru Yavrucuk, büyükbaba rolünde, başarılı yapımlarda görmeye alışık olduğumuz tecrübeli oyuncu Ahmet Somers’in yer aldığı filmde, son dönemin yükselen erkek oyuncularından Samet Kaan Kuyucu da ailenin küçük oğlu olarak seyircinin karşısına çıktı. Türk halkının ekranlardan tanıdığı başarılı oyunculardan Güneş Gürpınar büyük gelin, Burak Sarıkahya ailenin büyük oğlu, Seren Deniz Yalçın ortanca kız, Gökhan Koçaş damat, Songül Haydarpaşa aileye henüz girmemiş olan müstakbel gelin, İpek Çiçek ailenin küçük kızı, ünlü oyuncu Serkan Şenalp ise ailenin artık bir parçası olan kuzen rolünde yer aldı. Çocuk yıldızlar Rüzgar Özdoyran ile Cemre ve Deniz Kiziroğlu ise torun rollerinde ailenin bir parçası oldular.

Özünde “Aile En Değerli Hazine” mesajını veren ve seri filmler olarak yıl boyunca ekranda göreceğimiz “Bir Atasay Ailesi”nin hikayeleri, köklü, saygın, aynı zamanda eğlenceli bir ailenin hayatlarındaki keyifli anları izleyiciyle buluşturmaya devam edecek.

Reklam filmi indirme bağlantısı:

Reklam filmi Youtube linki:

Atasay – Bir Atasay Ailesi / Künye

Reklamveren: Atasay
Reklamveren Yetkilisi: Elif Arzu Arıcan, Gonca Kahraman, Serra Hatman, Orçun Filya
Reklam Ajansı: TBWA\Istanbul
TBWA CCO: İlkay Gürpınar
TBWA Yaratıcı Ekip Lideri: Önder Dündar, Cantekin Güngör
TBWA Yaratıcı Ekip: Mine Pek, Eren Altuniş, Rana Duran
TBWA Marka Ekibi: Merve Çetin, Deniz Yavuz, İrem Aydoğan
TBWA CSO: Toygun Yılmazer
TBWA Genel Müdür Yardımcısı: Ela Bilgisel
TBWA Strateji Ekibi: Nisan Danışman, Berkay Başer, Buket Köse
TBWA Ajans Produktörü: Tansu Aktürk, Taha Palta
TBWA Optimizasyon ve Satın Alma Sorumlusu: Neslihan Gücüm, Gözde Bilir
Prodüksiyon Şirketi: DEPO
Yönetmen: Gönenç Uyanık
Müzik: Jingle Jackson

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL