• Geri dön

  • 997 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin en geniş mücevher perakendecisi Atasay, farklı kentlerde açtığı mağazalarla büyümesini sürdürüyor. İstanbul, Edremit ve Sakarya’da üç yeni mağazayı hizmete sokarak yurt içi mağaza sayısını 153’e ulaştıran Atasay, iki mağazasını da yenilenen yüzüyle tüketicilerin beğenisine sundu.

Hem mağazacılık hem online tarafta yatırımlarını aralıksız sürdüren, Türkiye’nin en geniş mücevher perakendecisi Atasay üç yeni mağaza daha açtı. Üsküdar Nevbahar AVM, Edremit Novada AVM ve Sakarya Cadde 54 AVM’de yeni konsept mağazalarını hizmete sokan Atasay, dünya modasını yansıtan zengin ürün gamındaki tasarımlarını ‘yeni normal fiyatlar’ ile tüketicilerin beğenisine sundu.

Yeni mağazalarla birlikte yurt içinde 153, yurt dışında 22 olmak üzere toplamda 175 mağazadan tüketicisiyle buluşmayı sürdüren Atasay, mücevher tutkunlarının değişmez adresi olan kimi mağazalarını da müşteri ihtiyaçlarını gözönüne alarak yeniliyor. İstanbul Optimum AVM ile Ankara Ankamall’daki mağazalarını yenilenen yüzüyle tüketicilerin hizmetine sunan Atasay, aksesuar tutkunlarına yeni oyun alanları yaratıyor.

Atasay’ın özel günler için tasarlanan koleksiyonları ile Anadolu kültürünün zenginliklerini yansıtan tasarımları, mücevher alışverişini herkes için mümkün kılan ‘yeni normal fiyatlar’ ile tüketicilerle buluşuyor. Dünya trendlerini sezon ürünlerine yansıtan Atasay, her yaş ve her tarz için eşsiz bir çeşitlilik imkanı yaratıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL