• Geri dön

  • 929 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Atasay’dan Hıdırellez coşkusu! Her bahar döngüsünde yaşamın yeniden doğumundan ilham alan Atasay’ın, baharın ve bereketin tüm güzelliğini yansıtan özel koleksiyonuna, 5-6 Mayıs tarihleri arasında indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Atasay, baharın ve bereketin müjdecisi Hıdırellez’i çok özel bir koleksiyonla karşılıyor. Atasay, bu koleksiyonunda, İstanbul’daki Büyük Saray mozaikleri arasında da bir örneği bulunan ve çağlar boyunca birçok kültürde yaşam döngüsünü ve yeniden doğumu simgeleyen Yeşil Adam’dan ilham aldı. Antik kültürlerden günümüze dek kimi kez bir duvar kabartmasında, kimi kez bir sütun başında bahar dalları ve yeşeren yapraklardan oluşan yüzüyle karşımıza çıkan Yeşil Adam kültü, tıpkı Atasay’ın yeni koleksiyonunun çağrıştırdığı gibi, yaşam coşkusunun asla bastırılamayacağını bize hatırlatıyor.

Altının mine sanatı ile harmanlanmasıyla ortaya çıkan ve trend zincirler ile yorumlanan döküm altın topçuk parçacıklarıyla hazırlanan Atasay’ın yeni koleksiyonu, Yeşil Adam gibi size de çiçekler açtıracak ve çevrenizde de bahar rüzgarları estirmenizi sağlayacak.

Küpe, yüzük ve kolyeden oluşan bu eşsiz tasarımları, 5-6 Mayıs tarihleri arasında indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL