• Geri dön

  • 719 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Gecenin ihtişamından gündüzün yalınlığına her stile uygun seçki sunan Atasay, yılbaşı ışıltısını taşıyan renkli ve ihtişamlı mücevherleriyle en özel alternatifleri bir araya getiriyor. Pırlanta ve altına benzersiz tasarımlarla form veren Atasay, bu yılbaşında da mücevher tutkunlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Yeni bir yıl yaklaşırken içimizi kaplayan heyecana, içimizde yeşerttiğimiz hayallerimiz de eşlik ediyor. Tüm güzel dilekleri kalbimizde taşırken, taze başlangıçlara doğru umutla geri saydığımız o özel anlarda en güzel ve parlak halimizle bulunmak istiyoruz. Işıkların, renklerin ve cazibenin eşlik ettiği yılbaşı davetlerinde stilimize gecenin ruhunu yansıtmanın en zarif yolu şüphesiz ki pırlantalar.

Atasay’ın yeni yıl parçaları arasında yılbaşı renklerinden esinlenen kırmızı ve yeşil taşlı pırlanta kolyeler ve yüzükler ön plana çıkarken, ikonik pırlanta bileklikler ve küpeler yılbaşı ruhuna uygun klasik ve elegan duruşuyla stilinize eşlik edecek.

Yılbaşı ışıltısını yansıtan pırlantaların en trend tasarımları için Atasay mağazaları veya www.atasay.com adresine uğramanız yeterli.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL