• Geri dön

  • 707 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Her stile ve günün her anına uygun mücevher seçkisi sunan Atasay, 2023 yılına damga vuracak trend parçaları bir araya getiriyor. Yalın şıklığa meydan okuyan Monaco Chain’ler, pırlanta detaylı ikonik yüzükler ve klasik dokulu küpeler yeni sezonda başrolü oynamaya hazırlar.

Yeni yılın en trend görünümleri Atasay tasarımlarıyla güçleniyor. Çabasız şıklığın kodlarını belirleyecek eşsiz Atasay tasarımları ile 2023 kesinlikle daha ışıltılı geçecek. Ezber bozan formlar, canlı renkler ve yenilikçi tasarımlarla içinizdeki ışık takılarınıza yansıyacak.

Cesur ve İddialı!
Tarzıyla enerjisini yansıtan ve her daim dikkatleri üzerine çekmeyi seven kadınların vazgeçilmezi olacak ikonik yüzükler, renkli mücevherleri ve pırlanta dokularıyla stilinizi vurgulayacak. Zerafeti ve yarattığı rafine ışıltılar ile su yolu kolye ve bileklikler sezonun iddialı parçaları arasında yer almaya devam edecek.

Sıradışı Formlar ve Güçlü Tasarımlar!
Eşlik ettiği stili daha sofistike ve şık bir görünüme dönüştüren kolyeler, sıradışı tasarımlarıyla feminen gücü ortaya çıkaracak. Canlı renkleri, ışıltılı taşları ve altın dokusuyla bütünsel bir tasarıma imza atan bu özel parçalar stilinize ihtişamlı bir dokunuş katacak. Doğanın sonsuz döngüsünden ilham alan, yaşama dair olumlu hisleri canlandırmak üzere tasarlanan Myras Mytique Tohum Koleksiyonu’nda yer alan parçalar yeni sezonu hakimiyeti altına alıyor.

Yıldız Parçalar!
İlhamını gök yüzündeki parlak yıldızların ışıltısından alan küpeler, tasarımı ve ışıltısıyla yalın bir görünümü hareketli bir şıklığa dönüştürecek. Usta tasarımcıların ellerinde hayat bulan bu parçalar, gözyüzündeki yıldızlar gibi parlamanızı sağlayacak.

Atasay’ın hazırladığı farklı stillere uygun, birbirinden şık ve çarpıcı tasarımları keşfetmek için Atasay mağazalarına uğrayabilir ya da www.atasay.com

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL