• Geri dön

  • 575 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Sektöründe her zaman öncü olan, fark yaratan ve yenilikleriyle adından söz ettiren Türkiye’nin en köklü ve en geniş mağaza ağına sahip mücevher markası Atasay, yeni iletişim kampanyasıyla yeni döneme yine iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Atasay’ın, yönetmen koltuğunda Gönenç Uyanık’ın oturduğu yeni reklam kampanyasından ilk teaser yayınlandı. “Bir Atasay Ailesi”nin yaşamından kesitlere odaklanan seri, “Pırlanta tektaş nerede?” sorusuyla şimdiden büyük merak uyandırdı.

Dünya trendlerini takip eden tasarımları ve imza attığı ilklerle Türk tüketicisinin LoveMark’ı olan Atasay, yeni yıla yeniliklerle giriyor. Bu yıl, güçlü kadınlarla birlikte gerek Türkiye’de gerek dünyada çok popüler olan aile kavramını da sahiplenen Atasay, dizi gibi reklam kampanyasıyla mücevherseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

TBWA\Istanbul imzası taşıyan ve yönetmen koltuğunda Gönenç Uyanık’ın oturduğu yeni reklam kampanyası “Bir Atasay Ailesi”nden ilk teaser görücüye çıktı. Serinin ilk filmi, “Pırlanta tektaş nerede?” sorusuyla seyircide büyük merak uyandırdı. Seri filmler olarak yıl boyunca ekranda göreceğimiz “Bir Atasay Ailesi”nin hikayeleri, köklü, saygın, aynı zamanda eğlenceli bir ailenin hayatlarındaki keyifli anları izleyiciyle buluşturmaya devam edecek.

Teaser filmine aşağıdaki linkten erişebilirsiniz:

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL