• Geri dön

  • 759 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Gecenin ihtişamından gündüzün yalınlığına her stile uygun seçki sunan mücevher evi Atasay, sonbahar trendleri ile pırlanta tasarımlarını sokağa taşıyor. Pırlanta detaylı harflerin gücü, stilinizle vermek istediğiniz mesaja güçlü bir vurgu yapacak.

Stilimiz bir kombinin çok ötesinde kendimizi ifade ediş biçimlerimizinden biri. Her nerede olursak olalım tarzımızı, enerjimizi ve ruhumuzu yansıtıyor. Kadınlar için vazgeçilmez olan pırlanta tasarımlarsa eşlik ettiği tüm kombinleri sıradanlığın ötesine taşıyor.

Halkalardan sarkan hareketli figürler, mücevher modasında son trend pırlantalı harf formları ve sezonun hit renklerinden esinlenen mine detayları bu sonbahar başrolde. Sokak stilinizi bu sezonun en trend parçalarından pırlantalar ile kombinlediğinizde her daim göz alıcı ve çarpıcı bir görünüm elde edebilirsiniz. Atasay’ın trend parçalarından harfli pırlanta küpeler, kombinlerinize eşlik ederken benzersizliğinizi ise ışıltılı bir dokunuşla süsleyecek. Sonbahara göz kırpan rose pırlantalar, yıldız desenlerine, kalın kesim yüzüklere ve zarif kolyelere eşlik edecek.

Her kombinin ve zamanın vazgeçilmez aksesuarı pırlantaların en trend tasarımları için Atasay mağazaları veya www.atasay.com adresine uğramanız yeterli.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL