• Geri dön

  • 173 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Dizi tadında iletişim kampanyalarıyla fark yaratan Atasay, pırlantayı odağa aldığı yeni reklam serisiyle mücevher tutkunlarının karşısına çıktı. ‘Pırlantanın Atasay’ı mottosuyla tüketicilerle buluşan serinin ilk filminde ailenin her üyesine yakışan birçok Atasay ürünü olduğu vurgulanıyor.

Türkiye’nin en köklü ve en geniş mağaza ağına sahip mücevher markası Atasay, yeni yıla yepyeni reklam kampanyasıyla girdi. 2023 yılında “Bir Atasay Ailesi” ile kalabalık aile temasını iletişiminin merkezine alan Atasay, bu kez ‘Pırlantanın Atasay’ı ile altının yanı sıra pırlanta modasındaki köklülüğünü, uzmanlığını, çeşitliliğini ve titizliliğini tüketicilerle buluşturuyor.

TBWA\Istanbul imzası taşıyan ve yönetmen koltuğunda Elif Kalkan’ın oturduğu yeni reklam serisinin ilk filmi, başarılı yapımlarda görmeye alışık olduğumuz tecrübeli oyuncu Ahmet Somers’in bir masada merceğiyle yaptığı titiz pırlanta seçimiyle başlıyor. Duayen oyuncu Sumru Yavrucuk, son dönemin yükselen erkek oyuncularından Samet Kaan Kuyucu, Türk halkının ekranlardan tanıdığı başarılı oyunculardan İpek Çiçek ve Songül Haydarpaşa’nın da rol aldığı reklam, “Ailenizin Pırlantacısı” teması etrafında, ailenin her üyesine yakışan birçok Atasay ürünü olduğuna dikkat çekiyor.

Seri filmler olarak yıl boyu ekranlarda göreceğimiz ‘Pırlantanın Atasay’ı, yalnızca kadın kategorisinde değil erkek, çocuk, evcil hayvan gibi birçok farklı kategoride altının yanı sıra pırlantada da zengin ürün çeşitliliğine sahip olan Atasay’ın titiz taş seçimini, uzmanlığını ve pırlanta modasına yön veren yenilikçi yaklaşımını keyifli filmlerle izleyicilerle buluşturacak.

Reklam filmi indirme bağlantısı:


Reklam filmi Youtube linki:


Pırlantanın Atasay’ı / Künye
Reklamveren: Atasay
Reklamveren Yetkilisi: Elif Arzu Arıcan, Gülce Bir Özel, Serra Hatman, Orçun Filya
Reklamveren Produksiyon Danışmanı: Ahmet Varol
Reklam Ajansı: TBWA\Istanbul
CCO: İlkay Gürpınar
ECD: Volkan Karakaşoğlu
Yaratıcı Ekip Lideri: Merve Gezer
Yaratıcı Ekip: Irmak Hatipoğlu, Buket Halıcı
Marka Ekibi: Aynur Kızılırmak, Deniz Yavuz, İrem Aydoğan
CSO: Toygun Yılmazer
Genel Müdür: Ela Bilgisel
Strateji Ekibi: Nisan Danışman, Berkay Başer, Ilgın Akın
Ajans Prodüktörü: Elif Mermer, Taha Palta
Optimizasyon ve Satın Alma Sorumlusu: Neslihan Gücüm, Gözde Bilir
Prodüksiyon Şirketi: DEPO
Yönetmen: Elif Kalkan
Müzik: Jingle Jackson

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL