• Geri dön

  • 876 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Düğün gününüzde romantik, yalın bir gelinliğiniz de olsa, doğadan ilham alan figürlerle bezenmiş gösterişli bir gelinlik de tercih etseniz, stilinizi tamamlayacak mücevher seçimi çok önemli. Atasay’ın Zirconia from Swarovski taşı kullanarak tasarladığı takıların ışıltısıyla baş döndüreceksiniz.

Bu yıl düğünler her zamankinden daha özel. Pandemi nedeniyle düğünlerini erteleyenler nihayet hayatlarının en özel gününü yaşamak üzere! Bu yılın gelinlik modasında öne çıkan yalın, romantik balon kollar, bahardan esinlenen danteller ya da beyazdan uzaklaşıp pastel tonlara kayan gelinliklerinizi, göz alıcı aksesuarlarla ışıltılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Atasay’ın Zirconia from Swarovski taşı kullanarak bu özel gün için tasarladığı takılar, hem benzersiz parlaklıklarıyla göz kamaştırıyor, hem de sofistike görünümleriyle gelinlerin gönlünü feth ediyor. Mücevherde kendine özgü bir klasman yaratan Zirconia from Swarovski taşıyla bütünleşen küpe, kolye ve bileklikler, düğün gününüzde size benzersiz bir ışıltı kazandıracak.

Atasay’ın, Zirconia from Swarovski first quality taşı kullanarak hazırladığı koleksiyonunu incelemek için Atasay mağazaları veya www. atasay.com adresine uğramanız yeterli.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL