• Geri dön

  • 1.235 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Yepyeni bir yıla ışıltıyla girerek kendini şımartmak isteyenler, sevdiklerinin kalbine işleyecek o unutulmaz hediyeyi arayanlar... Yeni yılda ‘en pırıltılı’ alternatiflerin adresi yine Atasay olacak. Pırlanta ve altına, zamansız ve benzersiz tasarımlarla form veren Atasay’ın, her keseye ve herkese hitap eden koleksiyonları yeni yıl heyecanıyla birleşti, vitrinlerde ışıldamaya başladı.

Büyülü tasarımlarıyla etkisi altına alan birbirinden ışıltılı mücevherleri bir arada sunan Atasay, özgün stiliyle mix’leyerek kendine ve sevdiklerine yakıştıran mücevher tutkunları için #TakSanaYakışanı sloganıyla, altın ve pırlantayı herkes için ulaşılabilir kılıyor ve yeni yıla özel sürpriz fırsatlarla yılbaşı gününüzü daha da anlamlı hale getiriyor.

En modern ve sade tasarımların yanı sıra, mücevherde klasikten vazgeçemeyenler için bir hayli alternatif sunan Atasay, yılbaşına özel hazırlanan koleksiyonuyla da yeni yıl ruhunu stilinize taşıyor. Neşeli ve sezonun enerjisini taşıyan ikonik kar tanesi figüründen, çam ağacı ve ren geyiklerine uzanan rengarenk bir dünyanın kapılarını aralıyor. Yılbaşı gecesi planlarına klasik ve elegan duruşuyla eşlik edecek mavi taşlı pırlanta bileklik ve yüzükler öne çıkarken, maskülen şıklığı odağına alanlar için özel hazırlanan pırlantalı bileklikler ise tarzına önem veren erkeklerin kalbini çalacak.

Yılbaşına özel kampanyalar ve sürpriz hediyeler için Atasay mağazalarına ve www.atasay.com ’a uğramadan hediyenizi seçmeyin.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL