• Geri dön

  • 800 Görüntülenme

  • 85 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Casual kombinler, klasik trençkotlar, çizmeler, sıcak tonlar ve rose detaylar… Sonbahar modasının cazibesi sokak stilini hiç olmadığı kadar hareketlendirirken, Atasay’ın iddialı mücevherleri, gündelik görünümleri çarpıcı hale dönüştürmeyi sürdürüyor. Atasay’ın, sonbaharın enerjisini yansıtan, şehrin hareketli havasına uygun geometrik kesimler ise sokak stilinin temposuyla adeta bir harmoni yaratıyor.

Atasay, yeni sezonda sonbaharın renklerinden ilham alarak tasarladığı eşsiz koleksiyonlarda, altına en zarif formu verirken, değerli taş detaylarıyla güçlü bir duruş sergiliyor. Şimdi dolaplarımızda gündelik görünümden şık davetlere hareketli şehir hayatının ihtiyacını karşılayacak tamamlayıcı parçalara yer vermenin zamanı geldi. Sezonun en favorisi olan renk tonlarıyla buluşan altın ve değerli taşlar, minimal desenler ve geometrik kesimler gündelik stilinize ışıltı katacak.

Sonbaharın yarattığı hafiflik ve dinginlik, Atasay’ın yumuşak kesimli yuvarlak modellerinde hayat buluyor. Doğadan ilham alınarak tasarlanan bu zamansız parçalar, sonbaharın ruhu ile işlenerek her zamankinden daha da trend ve canlı takılara dönüşüyor.

Sonbahar trendine şehrin enerjisini katan Atasay koleksiyonu için Atasay mağazaları veya www.atasay.com adresine uğramanız yeterli.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL