• Geri dön

  • 882 Görüntülenme

  • 84 Haber

  • 1.055 İşletme görüntülenme


Annelerin Kalbini Çalacak En Özel Tasarımlar Atasay’da

Annenin gülümsemesi kadar parlak bir mücevher belki de hiçbir zaman olmayacak; ama o zamana kadar Atasay’ın birbirinden özel tasarımları ile bu gülümsemeye küçük bir katkıda bulunabilirsiniz!

Annelerimize olan sevgimizi anlatırken kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlar oluyor. İşte o özel anlarda Atasay, sevgisini göstermek isteyenlere birbirinden özel alternatifler sunuyor.

Atasay’ın her tarza hitap eden ve sevginin ifadesi olan kalp figürü kolyeleri, farklı zincir tasarımları, her annenin favorisi olurken; Anadolu’nun tarihinden esinlenerek tasarlanan, sadakati ve asaleti temsil eden karanfil detaylı takılar stil sahibi annelerin kalbini çalacak. Modern çizgileri ile zamansız şıklık sunan tasarımlar ise her annenin tarzını şık bir dokunuşla tamamlayacak.

Anne ve Yavrusu Arasında Güçlü Bağın Simgesi Balina Tasarımları
Anne balina ve yavrusu arasındaki karşılıksız ve sonsuz sevgiden ilhamını alan anne balina ve yavrusunu sembolize eden, minimal tarzdaki takılar anneniz ile güçlü bağınızın simgesi olacak. Bebeğin el ve ayağının tasarımla buluştuğu kolyeler ise özellikle yakın zamanda anne olanların mutluluğunu katlayabilecek kadar şirin, parlak ve şık. Pozitif enerjileriyle her daim ilham kaynağımız annelere yakışacak, taktıkça gülümsetecek hediyeleri yeni normal fiyatlarıyla keşfetmek için Atasay mağazalarına uğrayabilir ya da www.atasay.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL