• Geri dön

  • 4.520 Görüntülenme

  • 719 Haber

  • 881 İşletme görüntülenme


Kaspersky, yakın zamanda yayınlanan “Gartner Peer Insights Müşterinin Sesi: Güvenlik Farkındalığı Bilgisayar Tabanlı Eğitim, 2021" raporunda EMEA pazarında Müşterinin Tercihi olarak isimlendirilen tek satıcı olarak kabul edildi.

Önde gelen bir siber güvenlik çözümleri sağlayıcısı Kaspersky, müşteriler tarafından 5 üzerinden 4,6 puanla ödüllendirilmenin heyecanını yaşıyor. Araştırmaya yanıt veren 83 yanıta kişiden %94'ü önermeye hazır. Böylece Kaspersky “Gartner Peer Insights Müşterinin Sesi: Güvenlik Farkındalığı Bilgisayar Tabanlı Eğitim, 2021" raporunda EMEA pazarında Müşterinin Tercihi olarak gösterildi.

Kaspersky Güvenlik Farkındalığı eğitiminin müşteri tarafından takdir edilmesi, ürünün yeteneklerinin ve genel uygulama çabalarının kabul gördüğü anlamına geliyor. Rapora göre 83 müşteri, Kaspersky ile görüşme deneyimlerini paylaşarak değerlendirme ve sözleşme bileşeni için 5 üzerinden 4,7’lik derecelendirmeye katkıda bulundu. Servis ve destek için Kaspersky yine 5 üzerinden 4,7 puan aldı.

Bazı müşteri geri bildirimleri şu şekilde:

“Son derece ilginç, anlaşılması ve öğrenmesi gayet kolay. Ürün çok verimli bir şekilde tasarlanmış."

• Kıdemli Yazılım Geliştirici, Hizmet Sektörü

Arayüzün yönetimi kolay, kapsamlı raporlar periyodik bir biçimde otomatik olarak gönderiliyor. Yapılandırması ve dağıtımı son derece basit. Kimlik avı simülasyonunda ek eğitime ihtiyaç duyan çalışanları kolayca belirledik "

• Danışman, Sağlık Sektörü

“Kapsanan konuların genişliği ve sağlanan ayrıntılar birinci sınıf. Çalışanlarımız ve davranışları üzerinde büyük bir etki bıraktı. Her şey çalışanların ihtiyaç duyacakları ve öğrendiklerine göre harekete geçecekleri şekilde açıklanıyor."

• Analist, Hizmet Sektörü

Kaspersky Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Genel Müdürü Amir Kanaan, şunları ifade ediyor: “Güvenlik bilinci kurs portföyümüzü sürekli olarak genişletiyor ve modern çalışma tekniklerini uyguluyoruz. Müşterilerimizin güvenini ve onayını kazanmak ve Gartner tarafından siber güvenlik bilinci için Müşterinin Seçimi olarak tanınmaktan gururluyuz. Bu, kuruluşların iş gücünün işletmenin korunmasındaki önemli rolleri hakkında eğitmeye yardımcı olmak üzere etkin siber güvenlik eğitim programları sağlama çabalarımızın kanıtıdır.”

Sorumluluk reddi

Gartner Peer Insights Müşterinin Tercihi, belgelenmiş bir metodolojiye göre uygulanan bireysel son kullanıcı incelemelerinin, derecelendirmelerinin ve verilerinin öznel görüşünü simgeler. Gartner veya iştiraklerinin görüşlerini temsil ettiği veya onlar tarafından onaylandığı anlamına gelmez.

Uzman görüşü sorumluluk reddi

Gartner, araştırma yayınlarında tasvir edilen herhangi bir satıcıyı, ürünü veya hizmeti desteklemez, teknoloji kullanıcılarına yalnızca en yüksek derecelendirmeye veya başka bir sıfata sahip satıcıları seçmeleri tavsiyesinde bulunmaz. Gartner araştırma yayınları, Gartner araştırma kuruluşunun görüşlerinden oluşur ve gerçeklerin beyanı olarak yorumlanmamalıdır. Gartner, belirli bir amaca uygunluk veya satılabilirlik garantileri dahil olmak üzere, bu araştırmayla ilgili açık veya zımni tüm garantileri reddeder.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL