• Geri dön

  • 4.589 Görüntülenme

  • 725 Haber

  • 881 İşletme görüntülenme


Bugün kendini ifade etme biçimimiz yalnızca giydiğimiz kıyafetlerle ve nasıl göründüğümüzle değil, aynı zamanda görüş ve inançlarımızı paylaşmak için yeni medyayı kullanarak çevrimiçi ne yaptığımızla da ilgili. İnsanlar dijital kimliklerini nasıl yaratabilir ve benzersiz kişiliklerini çevrimiçi ortamda güvende tutarken kendilerini nasıl ifade edebilirler? Kaspersky ve uluslararası teknoloji yazılımı markası KRAKATAU, mahremiyet ve kendini ifade etme özgürlüğünün önemi hakkında farkındalık yaratmak için, sahibin dijital kimlik damgası olan Safe_expression koleksiyonu ile özelleştirilebilir bir giysi koleksiyonu yarattı.

Son Kaspersky araştırmasına göre, Y kuşağının %37'si siber suçların kurbanı olamayacak kadar sıkıcı olduklarını düşünüyor. Ancak, Kaspersky uzmanları tarafından yapılan Darknet pazar analizi, verilerimizin yalnızca bizim için değil, siber suçlular için de değerli olabileceğini gösteriyor. Bu nedenle bu pazarlarda satılan en değerli veriler arasında pasaport veya ehliyet (fiyatı 40-60 dolara varabiliyor), tıbbi kayıtlar (30 dolara kadar), kredi kartı bilgileri gibi belgelerle paylaşılan özçekimler (20 dolara kadar), PayPal hesapları (500 dolara kadar) ve tam kimlik bilgileri (10 dolara kadar) yer alıyor. Bu bilgiler, para almak için insanların verilerini kullanmaktan onlara şantaj yapmaya kadar çeşitli kötü niyetli amaçlar için kullanılabiliyor.

İnternet ve çevrimiçi hizmetler bize görüşlerimizi paylaşmak ve dünyanın her yerinden insanlarla bağlantı kurmak için geniş fırsatlar sunuyor. Ancak kendimizi ifade edeceğimiz platformların güvenilir olduğundan emin olmamız gerekiyor. Bugün birey olmak, fikirleriniz konusunda cesur olmak anlamına geliyor ve kendimizi güvenle ifade etmek bazen göz ardı edilebiliyor. Kaspersky, insanların benzersiz verilerini korumaya kararlı bir kurum olarak insanların kendilerini güvenle ifade edebilmeleri için fırsat yaratmayı amaçlıyor.

KRAKATAU ile tasarlanan özel koleksiyon, sizi benzersiz kişiliğinizi ortaya koyan ve gizliliğinizi korumaya ne kadar hazır olduğunuzu ortaya çıkaran bir giysi yaratmaya davet ediyor. Giyim ürünleri, kişinin dijital izine dayanıyor. Çevrimiçi davranışınız ve gizlilik alışkanlıklarınız hakkında özel bir sohbet botunun soracağı birkaç soruyu yanıtlayarak, kendi benzersiz baskınızı alabiliyorsunuz. Baskı, kullanıcıların gizlilik kaygılarını analiz eden benzersiz algoritmalardan oluşturuluyor. Kişi mahremiyetiyle ne kadar çok ilgilenirse, baskı da o kadar karmaşık veya uyumlu oluyor.

Kaspersky Küresel Pazarlama Başkan Yardımcısı Andrew Winton “Bireyselliği ifade etmek insanlar için her zaman önemli olmuştur, bugün bunu dijital olarak yapmak için çok daha fazla fırsatımız var. İnsanların hikayelerini ve neyi temsil ettiklerini paylaşarak, dünyada nasıl olumlu bir değişim yaratabileceklerini görüyoruz. Ancak her birimiz benzersiz olduğumuz ve çevrimiçi paylaştığımız veriler son derece kişisel ve değerli olduğu için kendimizi güvenli bir şekilde ifade edebilmemiz önemli. KRAKATAU ile birlikte oluşturduğumuz bu koleksiyonla, gizlilik ve güvenliği modayla ilişkilendirilebilecek bir şekilde konuşmak ve basitçe kendi ifadenizin nasıl bağımsız ve korunaklı kalabileceğini açıklamak istiyoruz” diyor.

KRAKATAU ekibi, koleksiyona dair şu yorumda bulunuyor: "Bu iş birliğinde özellikle sevdiğimiz fikir, insanların kıyafetlerini kişiliklerine uyacak şekilde özelleştirebildiği yaratıcı Kendin Yap öğesi. Üstelik bu özelleştirme insanların duygularına değil, cihazlarını nasıl kullandıklarına ve günümüz dijital dünyasındaki alışkanlıklarına dayanıyor. Sonuç olarak güvenlik bu koleksiyonun ana teması haline geldi. - üzerindeki semboller verilerinizi çevrimiçi ortamda nasıl güvende tutabileceğinizi gösterirken, koleksiyondaki giyim öğeleri de sizi zorlu gerçek dünyada zorlu hava koşullarından koruyor.”

Safe_expression limited koleksiyonu deneysel teknolojileri kullanıyor. Siyah ve neon yeşili renklerle kontrast oluşturan tişörtler, sweatshirt'ler ve ceketlerden oluşuyor. Koleksiyondaki ürünler Repreve fonksiyonel geri dönüşüm yalıtımı ve su geçirmez kaplamalı membran kumaştan yapıldı. Her parça minimalist tasarım öğeleriyle tamamlanıyor ve markanın web sitesi üzerinden ulaşabileceğiniz bir çevrimiçi tasarımcıda, dijital izdüşümünüz tarafından özelleştirilmiş kişiselleştirilmiş bir giysi oluşturmanıza yardımcı oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL