• Geri dön

  • 1.158 Görüntülenme

  • 728 Haber

  • 881 İşletme görüntülenme


Kaspersky, kurumsal yazılım pazarı için derinlemesine müşteri verisi ve içgörü kaynağı olan SoftwareReviews tarafından verilen Data Quadrant ödüllerinde lider seçildi. Kaspersky'nin uç nokta güvenliğine yönelik çok katmanlı güvenlik ürünü, kullanıcıların geri bildirimlerine dayanarak 95 Net Duygusal Ayak İzi toplam puanı aldı.

Ağustos 2023'te Kaspersky Endpoint Security for Business, müşteri desteği, ürün deneyimi ve çözümlerinin sürekli iyileştirilmesi konularında en yüksek puanları alarak 95 Net Duygusal Ayak İzi puanıyla Endpoint Protection Data Quadrant raporunda Lider seçildi. Bu puan, BT ve iş dünyası profesyonellerinin bakış açısından ürün sağlayıcıya ve ürününe yönelik genel kullanıcı hissiyatının bir göstergesi niteliğinde. Aynı zamanda kullanıcıların yüzde 90'ı bu ürünü tavsiye etme olasılıklarının yüksek olduğunu paylaştı.

Kaspersky Endpoint Security for Business, işletmeler için bir numaralı tehdit olan fidye yazılımlarına karşı otomatik önleme sağlıyor. Ürünün çok katmanlı koruma yaklaşımı, makine öğrenimi tabanlı teknolojiler ve küresel olarak edinilen tehdit istihbaratından oluşan bir yığına dayanıyor. Kaspersky Endpoint Security for Business, dosya tabanlı ve dosyasız saldırıları, istismarları, rootkit'leri ve diğer birçok tehdidi kapsıyor. Böylece müşteriler işletmelerinin güvenliğinden tamamen emin olabiliyor.

Kaspersky Kıdemli Global Ürün Pazarlama Müdürü Oleg Gorobets, şunları söyledi: "SoftwareReviews'ın Data Quadrant raporunda Lider olarak gösterilmekten onur duyuyoruz. Yeni tehditlere karşı koymak için ürünlerimizi sürekli geliştiriyoruz, böylece müşterilerimize her gün ihtiyaç duydukları güvenlik desteğini sunuyoruz. Organik olarak yerleşik EDR işlevselliği ve XDR çerçevemize yerel entegrasyon ile Kaspersky Endpoint Security for Business, en geniş siber tehdit yelpazesine karşı kapsamlı koruma sağlıyor, sistemleri sertleştirme yoluyla saldırılara karşı duyarlılığı azaltmaya yardımcı oluyor ve etkili tehdit tespiti, müdahalesi ve araştırması için gereken temel yetenekleri sağlıyor. Müşterilerimizin çözümümüzü seçtiğini, takdir ettiğini ve tavsiye ettiğini bilmekten mutluluk duyuyoruz. Bu çabalarımız için en iyi ödüldür."

SoftwareReviews'ın Data Quadrant Ödülleri her yıl BT ve iş dünyası profesyonelleri tarafından değerlendirilen teknoloji pazarındaki seçkin yazılım sağlayıcılarını ödüllendiriyor. Ürün sağlayıcılar, Net Duygusal Ayak İzi olarak adlandırılan duygusal tepki derecelendirmeleriyle sonuçlanmak üzere bir araya getirilen yazılım yetenekleri, ürün özellikleri, tavsiye etme olasılığı ve ürün sağlayıcı deneyimi genelinde kullanıcı memnuniyeti puanları alıyorlar. Yazılım sağlayıcısının Data Quadrant üzerindeki yerleşimi, kategorizasyonunun yanı sıra göreceli sıralamasını da gösteriyor. Yayınlanan veriler gerçek son kullanıcılardan toplanıyor ve titizlikle doğrulanıyor.

Kaspersky Endpoint Security for Business hakkında daha fazla bilgi edinmek için bağlantıyı takip edin. SoftwareReviews ve yazılım sağlayıcı inceleme anketleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için SoftwareReviews.com adresini ziyaret edin.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL