• Geri dön

  • 967 Görüntülenme

  • 728 Haber

  • 881 İşletme görüntülenme


Kaspersky'nin gelişmekte olan teknolojileri konu alan podcast serisi Insight Story, ikinci sezonuyla geri dönüyor. Proje, iş liderlerinin teknoloji yatırımları konusunda doğru kararlar almalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. Seride Kaspersky'nin Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Bölgesi Küresel Araştırma ve Analiz Ekibi Başkanı Dr. Mohamad Amin Hasbini'nin işletmelerin siber tehditlere karşı güvenliğini sağlamaya yönelik tavsiyeleri de dahil olmak üzere, küresel teknoloji liderlerinden içgörüler ve yorumlar yer alıyor. Yeni bölümlerde ele alınan konular arasında üretken yapay zeka, nesnelerin endüstriyel interneti (IIoT) ve yapay zeka etiği konuları işleniyor.

Dijital dönüşüm iş dünyasının yerleşik bir parçası haline gelse de bu konudaki yolculukları sona ermiş değil. Boston Consulting Group tarafından yakın zamanda yapılan bir ankete göre, şirketlerin yaklaşık %60'ı yeni iş modelleri geliştirmek ve daha fazla sürdürülebilirliğe ulaşmak için 2023 yılında dijital dönüşüm yatırımlarını artırmayı planlıyor. Yıkıcı teknolojiler arasında doğru seçimleri yapmak için işletmelerin ortaya çıkan teknoloji trendlerini doğru yönlendirmesi gerekiyor.

Insight Story podcast serisinin her bir bölümünde dinleyiciler, doğru seçimler yapmalarına yardımcı olmak üzere kanaat önderlerinin teknoloji trendleri hakkındaki düşüncelerini ve dünyanın dört bir yanındaki uzmanların gerçek deneyimlerini dinleme fırsatı buluyor. Podcastin yeni bölümleri, günümüz işletmeleri için üretken yapay zeka, endüstriyel IoT, kuantum bilişim, dijital egemenlik, teknoloji yatırım getirisi ve yapay zeka gibi merak uyandıran teknolojilere ışık tutacak şekilde kurgulandı.

Serinin sunuculuğunu Kaspersky'nin iş dünyası liderlerine yönelik dijital dergisi Secure Futures'ın Genel Yayın Yönetmeni Susi O'Neill üstleniyor. Neill, "Insight Story’nin ilk sezonu, dünyanın dört bir yanından katılan uzmanların teknoloji trendlerinin bir adım önünde olmak için ne yapmamız ve ne yapmamamız gerektiğini anlattığı, en son teknoloji trendlerine doğru harika bir yolculuktu. İkinci sezonda daha da fazla içgörü sunmaya ve podcast yayınlarımız aracılığıyla neşeli ve ilgi çekici bir şekilde işletme yöneticilerinin başarılı olmalarına yardımcı olmaya hazırlanıyoruz" diyor.

Susi'ye programın 'sanal asistanı' Doll-E eşlik ederek teknoloji hakkındaki bilgisi sınırlı olan dinleyiciler için bilgiler sunuyor. Ayrıca GReAT META Birimi Başkanı Mohamad Amin Hasbini, her bir bölümde işletmeleri siber tehditlere karşı güvende tutmak için özel tavsiyelerde bulunuyor.

Insight Story Apple, Spotify, Google Podcasts ve diğerleri dahil olmak üzere tüm büyük podcast kanallarında mevcut. Kanalların tam listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Insight Story 2. sezon bölümleri 11 Ekim'den 15 Aralık'a kadar iki haftada bir yayınlanacak:

• Bölüm 1: Üretken yapay zeka işletmeniz için ne yapabilir?
• Bölüm 2: Endüstriyel Nesnelerin İnternetinin avantajlarından nasıl güvenle yararlanabilirsiniz?
• Bölüm 3: Teknoloji yatırımınızdan en iyi getiriyi nasıl elde edersiniz?
• Bölüm 4: Yapay zekayı etik olarak kullanmak için neleri bilmeniz gerekir?
• Bölüm 5: Dijital egemenlik nedir ve işiniz için neden önemlidir?
• Bölüm 6: Kuantum bilişim dünyayı nasıl değiştirecek?

Serideki makaleler ayrıca Secure Futures yayınında da yer alacak.

The Insight Story’nin ilk sezonu Mart 2023'te başlatıldı ve 30 bin dinleyiciye ulaştı.

Diğer Kaspersky podcast serileri arasında geçmiş ve gelecekteki teknoloji trendleri hakkında Webby Honoree ödüllü Fast Forward by Tomorrow Unlocked belgeseli ve markanın teknoloji haberlerine siber güvenlik perspektifleri sunan uzun soluklu podcast yayını Kaspersky Transatlantic yer alıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL