• Geri dön

  • 506 Görüntülenme

  • 728 Haber

  • 881 İşletme görüntülenme


Kaspersky, United iş ortağı programında büyük güncellemeler yaptı. Kaspersky, global iş ortaklarının sayısının artmasıyla Kaspersky ürünlerini satan, dağıtan, yönetilen hizmetler olarak sunan veya çözüm geliştirenler olmak üzere dört yeni yaklaşım belirledi. Bu yeni yaklaşımı desteklemek üzere iş ortakları programının detayları ve sunduğu avantajlar, iş ortaklarının iş modelleriyle daha iyi uyum sağlaması amacıyla düzenlendi.

Kaspersky, işlerinin çoğunu küresel iş ortağı kanalı aracılığıyla yapan, farklı iş modelleri ve süreçleri olan çeşitli iş ortaklarıyla çalışan, iş ortaklarının yön verdiği bir satıcı olarak faaliyet gösteriyor. Bu karmaşık iş ortaklığı yapısı, her bir iş ortağı türünün ihtiyaç ve beklentilerini kapsayan özel bir yaklaşım gerektiriyor. Bunu göz önünde bulunduran Kaspersky United iş ortağı programı, artık dört ayrı iş modeline odaklanan akışlara bölündü: Satış (SELL), Dağıtım (DEPLOY), Yönetim (MANAGE) ve İnşa (BUILD).

Kaspersky Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Bölgesi Kanal Başkanı Samer Malak, şunları söyledi: "İş ortaklarımızı desteklemek için sürekli yeni fırsatlar arıyor, onların geri bildirimlerini can kulağıyla dinliyor ve yaptığımız güncellemelerle pazar trendlerine uyum sağlıyoruz. İş ortağı programımızda yaptığımız son güncelleme, iş ortaklarımızın iş modellerine uyarlanmış, onları güçlendirmek ve Kaspersky'nin en yüksek puanlı çözümleriyle çalışırken kârlılıklarını artırmak için tasarlanmış dört ayrı iş akışı sunuyor."

SELL iş ortaklığı programı

Bayiler, sistem entegratörleri ve VAR'lar, benzersiz pazar konumları ve müşteri erişimleri ile Kaspersky teknolojilerini dağıtan ve yeniden satan ana etmenler oldu. SELL programı, iş ortakları tarafından her zaman iyi karşılanan United programının bir evrimi niteliğinde açık ve şeffaf olmaya devam ediyor. İndirim programı basitleştirildi ve tüm Kaspersky ürün portföyünü kapsayacak şekilde genişletildi.

DEPLOY iş ortaklığı programı

Satıcı çözümleri satmaktan müşterilerin ve iş ortaklarının karşılaştıkları zorlukları çözmelerine yardımcı olmaya doğru geçiş, siber güvenlik trendi haline geldi. DEPLOY iş ortağı programı, şirketin siber güvenlik teknolojilerini anlayan, ön satış yapabilen, demo sunabilen ve müşterilerine kavram kanıtı sağlayabilen uzman iş ortakları ağını genişletmek için tasarlandı. Bu iş ortaklarına ek teknik destek, etkinleştirme yetenekleri ve yeni bir rekabetçi indirim programı da dahil olmak üzere finansal avantajlar sunulacak.

MANAGE iş ortaklığı programı

Yeni MANAGE programı, esnek tüketim modelleri aracılığıyla profesyonel hizmetler ve yönetilen çözümler sunan iş ortakları olan Yönetilen Hizmet Sağlayıcıları geliştirmek ve desteklemek için tasarlandı. Söz konusu iş ortakları müşterilerine Güvenlik Operasyonları Merkezinden güvenlik hizmetleri sağlıyor veya Kaspersky hizmetlerine dayalı çözümler oluşturuyor. Kaspersky bu iş ortakları için özel indirim programları sunuyor, teknik desteği genişletiyor ve yönetilen hizmetler iş kolunun büyümesini desteklemek için araştırma ve geliştirme (Ar-Ge) uyumunu dikkate alıyor.

MANAGE programı kapsamında üç ortaklık seviyesi mevcut. MSP, bulut ve kitlesel pazar çözümleri sunanlar için giriş seviyesi bir ortaklığı simgeliyor. İkinci seviye olan MSP Advanced, yüksek satış hacmine ve gelişmiş satış uzmanlığına sahip olgun MSP iş ortakları için tasarlandı. Son olarak MSSP ortaklığı, müşterileri için sağladıkları hizmet yelpazesine gelişmiş siber güvenlik yetenekleri eklemek isteyenler için tasarlandı. Her seviye, özel bir indirim programının yanı sıra her iş ortağı türünün ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan gelişmiş teknik ve pazarlama desteği de dahil olmak üzere farklı bir fayda yapısı sunuyor.

BUILD iş ortaklığı programı

BUILD iş ortağı programı, doğrudan Kaspersky'nin artan sayıdaki teknoloji iş ortakları için tasarlandı ve modern bir iş ortaklığı programı uygulamak için önde gelen BT ürün ve hizmet şirketleriyle iş birliği yapan 27 yıllık deneyimden yararlandı. Bu program, Kaspersky'nin teknoloji iş ortaklarının tekliflerini Kaspersky'nin dünya çapında tanınan uzmanlığıyla zenginleştirmelerine ve/veya ürün ve hizmetlerinin piyasaya sürülme süresini kısaltmalarına olanak tanıyor. Kaspersky, BUILD iş ortaklarına ürün entegrasyonu konusunda yardımcı olacak, Kaspersky Ar-Ge uzmanlarına erişim sağlayacak ve diğer avantajların yanı sıra duruma göre pazarlama desteği sunabilecek. BUILD programı iki ortaklık seviyesinden oluşuyor: Teknolojik ve Stratejik.

Kaspersky Kurumsal İşletmelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Timur Biyachuev, şu değerlendirmeyi yaptı: "İş ortağı odaklı bir şirket olarak, iş ortağı ağımızı geliştirmeye özel önem veriyor ve iş ortaklarımızın bizimle iş yapmasını kârlı ve kolay hale getirmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Güncellenen United Partner Programı, Kaspersky iş ortaklarına iş modellerine uygun şekilde hitap ediyor. Genişletilmiş teknik ve pazarlama desteğinin yanı sıra iş ortağına özel indirim programları da dahil olmak üzere farklılaştırılmış avantajlar sunarak, getirileri anlamak ve en üst düzeye çıkarmak artık daha da kolay."

Kaspersky United iş ortağı programı hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen https://partners.kaspersky.com/ adresini ziyaret edin

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL