• Geri dön

  • 3.186 Görüntülenme

  • 348 Haber

  • 17.049 İşletme görüntülenme


MediaMarkt, Sevgililer Günü’ne kısa bir süre kalmışken hangi hediyeyi alacağı konusunda hala karar veremeyenler için Hediye Rehberi uygulamasını tekrar devreye aldı. Çeşitli özel günlerde teknolojiseverlerin hediye kararı aşamasında onlara, hediye alacakları kişiye göre alternatifler sunan “Hediye Rehberi” mediamarkt.com.tr’de tüketiciyle buluşuyor.

Her yıl 14 Şubat tarihinde kutlanan Sevgililer Günü için birçok insan, sevdiğine hangi hediyeyi alacağı konusunda çoktan düşünmeye başlarken bazıları da bu kararı son günlere bırakıyor. Sevgililer Günü’ne oldukça kısa bir süre kalmışken sevdiğine hala hangi hediyeyi alacağına karar veremeyenlerin tedirginliği ise devam ediyor. Sevenlere farklı alternatifler sunan MediaMarkt, bu özel günde yine 7/24 ulaşılabilir uygulaması Hediye Rehberi’ni yeniden aktif hale getiriyor. mediamarkt.com.tr üzerinden kullanılabilen Hediye Rehberi uygulaması 12 farklı kategori üzerinden öneriler sunuyor.

“Sesini Duymak İstiyorum” hediyeleri
Özellikle pandemi nedeniyle birbirinden uzun süre ayrı kalan sevgililer, her zamankinden daha fazla telefonda görüşüyor, yüksek çözünürlüklü kameralar sayesinde karşı karşıyaymışçasına görüntülü konuşuyor. MediaMarkt Türkiye ise sevdiğine akıllı telefon almak isteyenler için bu kategoride farklı marka ve fiyatlardan öneriler sunuyor.

“Benimle Eğlenir Misin” hediyeleri
Oyun oynamak, film izlemek veya farklı hobiler edinmek keyifli bir duygu. Fakat bundan daha iyisi insanın tüm bunları, bir sevdiğiyle birlikte yapabilmesi olacaktır. MediaMarkt bu aktiviteleri sevdikleriyle yapacaklara veya sevdiğinin zevkine özel olarak eğlenceli bir hediye almak isteyenlere oyun konsollarından drone’lara, elektrikli scooter’lardan hoverboard’lara kadar keyifli alternatifler sunuyor.

“Sana Bakmaya Doyamıyorum, Senden Güzeli Yok”
Kişisel bakım kategorisinde yer alan ürünlerde de indirim gerçekleştiren MediaMarkt, 129 TL’den 3.999 TL’ye kadar geniş bir fiyat aralığında; epilasyon ve saç şekillendirici cihazlarından sakal-bıyık kesme ve düzeltme makinelerine ve elektrikli diş fırçalarına kadar farklı ihtiyaçlara yönelik hediye alternatifleri sunuyor.

“Her An Yanındayım”
Modern dünyanın klasik hediyeleri akıllı saatler, her dönem için kaliteli bir hediye alternatifi olmuştur. Buna ek teknolojiyle içe içe yaşayanlar için de önemli bir ürün olan akıllı saatler, MediaMarkt’ta Sevgililer Günü’ne özel indirime giren ürünler arasında yer alıyor. Bu kapsamda farklı markalardan seçenekler, Sevgililer Günü indirimleriyle 429 ile 3.799 TL arasında fiyat alternatifleriyle satılıyor.

Ev ihtiyaçlarına yönelik hediyeler
Sevdiğine hediye alırken onun ihtiyaçlarını gözeten ama aynı zamanda onun ev ihtiyaçlarını da düşünenler için elektrikli süpürgeler MediaMarkt’ta indirime giriyor. MediaMarkt hem kablolu hem de kablosuz süpürgelerde indirim gerçekleştirirken “sen yorulma, bırak o süpürsün” diyecekler için de robot süpürgelerde indirim sunuyor. Bu ürünlerin yanı sıra “Bize Vakit Kalsın” başlığı altında da beyaz eşyalarda indirim uygulanıyor.

“Kulağım Hep Sende”
Sevdiklerini sadece düşünmeyen, onlarla sürekli konuşanlar için kulaklıklarda indirim gerçekleştiren MediaMarkt, konuşurken sevdiklerinin şarjı bitmesin isteyenler için de taşınabilir şarj cihazlarında indirim gerçekleştiriyor. Teknolojiseverler bu kulaklıklarla gayet keyifli bir şekilde müzik dinleyebilecekleri gibi bu zevki ortak deneyimlemek isteyenler için MediaMarkt, taşınabilir hoparlörlerde, ev sinema sistemlerinde veya “hadi gel seninle müzik yapalım” diyecekler için de parti hoparlöründe indirimler gerçekleştiriyor.

“Çalışkanlığına Hayranım”
MediaMarkt, sevdiklerine hediye almak isteyen ama onlara gerek tezini yazarken gerekse iş hayatında en iyi şekilde yardımcı olacak ürün kategorilerinde özel indirimler uyguluyor. Örneğin farklı özelliklere sahip dizüstü bilgisayarlar ve tabletler bu kategoride indirime girerken aynı zamanda bilgisayar bileşenlerinde, taşınabilir belleklerde, webcamlerde ve hatta “aman internetin kesilmesin, kopmayalım” diyecekler için modemlerde dahi indirim sunuyor.

Her anı unutulmaz kılacak hediyeler
Sevdikleriyle geçirdiği her anın tadını çıkarırken aynı zamanda onları geleceğe taşımak isteyenler için fotoğraf makinelerinde, kameralarda ve hayatı daha hızlı yaşayanlar için aksiyon kameralarında indirim uygulanıyor. Buna ek “anımız kalıcı olsun, o da hemen olsun” diyenler için “Şipşak” fotoğraf makineleri de hediye seti olarak indirime giriyor.

“Seninle vakit geçirmeye bayılıyorum”
MediaMarkt, bu başlıkta ise çiftlerin birlikte zaman geçirebileceği televizyonlarda indirim gerçekleştiriyor. Dahası indirim gerçekleştirilen ürünler akıllı televizyonlar olduğundan bu cihazlarda platformlar üzerinden film izlenebiliyor, müzik dinlenebiliyor, internete girilebiliyor veya oyunlar oynanabiliyor.

MediaMarkt Türkiye’nin Hediye Rehberi uygulamasına mediamarkt.com.tr’den veya https://www.mediamarkt.com.tr/tr/shop/14-subat-hediye-bulucu.html üzerinden ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL