• Geri dön

  • 3.109 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 16.787 İşletme görüntülenme


Mağazalar kapalı ama online alışveriş tam gaz

Tam kapanma sürecinde MediaMarkt

online kanaldan talebi karşılayacak

Bugüne kadar hayata geçirdiği kampanyalarla pek çok üründe indirim ve avantaj sunan MediaMarkt Türkiye, tam kapanma sürecinde de mediamarkt.com.tr ve mobil uygulaması üzerinden tüketicinin teknolojik ürünlerle ilgili tüm ihtiyaçlarına cevap verecek.

MediaMarktSaturn Perakende Grubu COO’su ve MediaMarkt Türkiye CEO’su Yenal Gökyıldırım “Kısıtlama bize engel olmayacak. Önümüzdeki günlerde mediamarkt.com.tr ile tüketicilerimizin taleplerine cevap vererek güçlü çok kanallı yapımız ve lojistik altyapımızla bizi tercih edenlerin teknolojik ürün ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacağız” dedi.

Özel günlerde gerçekleştirdiği kampanyalarla teknolojiseverlerin ihtiyaçlarına yönelik indirimler sunan MediaMarkt Türkiye, pandemi nedeniyle bir kez daha kapanma yaşadığımız bugünlerde teknolojiseverlere online kanalı mediamarkt.com.tr ile mobil uygulaması üzerinden hizmet verecek.

Pandemi sürecinde özellikle kapanmaların olduğu dönemde mediamarkt.com.tr ve mobil uygulamalarını etkili olarak kullandıklarını, çok kanallı yapılarının böyle süreçlerde avantaj sağladığını belirten MediaMarktSaturn Perakende Grubu COO’su ve MediaMarkt Türkiye CEO’su Yenal Gökyıldırım “3 haftaya yakın bir kapanma sürecinin içerisine giriyoruz. MediaMarkt bugün Türkiye’nin en geniş satış alanına sahip elektronik perakendecisi fakat bizim çok kanallı bir yapımız bulunuyor. Mağazalarımız, e-ticaret, mobil uygulamamız ve Çağrı Merkezimizle vatandaşlara hizmet ederken portföyümüzde bulunan ürünlerimizle de onların hem evde iş, eğitim veya günlük ihtiyaçlarını gideriyor hem de geçirdikleri zamanı daha kaliteli ve eğlenceli hale getirmek için çalışıyoruz. Şimdi önümüzde hepimizin büyük bir heyecanla beklediği Anneler Günü var ve teknolojiseverlerin annelerine alacakları hediyeler için hem binlerce hediye seçeneği hem de bu hediyeleri diledikleri zaman diledikleri adreslerde olmasını sağlayacak teslimat seçenekleri sunuyoruz. Kısıtlama bize engel olmayacak, önümüzdeki günlerde özellikle mediamarkt.com.tr ile ön plana çıkacak ve güçlü ve yaygın lojistik ağımızla bizi tercih eden teknolojiseverlerin teknolojik ürün ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacağız” ifadelerini kullandı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL