• Geri dön

  • 3.091 Görüntülenme

  • 341 Haber

  • 16.786 İşletme görüntülenme


MediaMarkt Türkiye tarafından gerçekleştirilen ve geleceğin teknolojilerini kurgulayan şirketlerle, perakendeyi yeniden şekillendirecek girişimcileri bir araya getirmeyi hedefleyen girişim projesi “MediaMarkt Startup Challenge”ın kazanan girişimcileri 20 Ekim tarihinde düzenlenecek Challenge Day’de belli oluyor. Başarılı girişimler ve bu senenin kazananları pandemi koşulları nedeniyle online platformlardan canlı yayınlanacak

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Türkiye’de başlattığı ve zamanla dünyaya yayılan “MediaMarkt Startup Challenge” projesiyle, perakendeyi yeniden şekillendirecek girişimcileri pazarla buluşturmayı hedefliyor. Ağustos ayında başlayan başvuru sürecinin ardından gelen başvuruları değerlendiren MediaMarkt Startup Challenge jürisi, kazanan başarılı girişimcileri 20 Ekim tarihinde düzenlenecek Challenge Day’de açıklayacak. COVID-19 pandemisi nedeniyle bu yıl online olarak düzenlenecek etkinlik, 20 Ekim tarihinde canlı yayınlanacak. Böylece girişim ekosistemine ilgi duyan herkes www.mediamarktstartupchallenge.com/ üzerinden ücretsiz olarak kaydını yaptırarak etkinliği eşzamanlı olarak takip edebilecek.

Etkinlikte finale kalan girişimciler, perakende sektörüne hangi inovatif projelerle yön vermeyi hedeflediklerini anlatacak. 10 farklı girişimcinin projelerini uzman jüriye sunacağı etkinlikte sunumlar sonrası jüri, ilk 3’e girerek ödül kazanan projeleri açıklayacak.

14:00- 14:05
Welcoming speech - Yenal Gökyıldırım, MediaMarkt
14:05 - 14:10
Program and Jury Intro - Kaan Akın, Hackquarters
14:10 - 14:40
10 Startups Pitching
14:40 - 14:50
Announcement of winners and Closing - Yenal Gökyıldırım, MediaMarkt
14:50 - 15:00
Q&A Session

Finale kalan startuplara büyük ödüller
MediaMarkt Startup Challenge Day etkinliğinde ilk üçe giren projeleri oldukça cazip ödüller bekliyor. Birinci olan proje, Münih’te gerçekleşen Plug and Play Tech Center’ın düzenlediği Hızlandırma Programı’na katılmanın yanı sıra; Silikon Vadisi’nin en ünlü girişim ağlarından Plug and Play networküne dahil olma hakkı, Silikon Vadisi’nin en aktif yatırımcıları arasında olan Plug and Play’in girişimci ağına dahil olma fırsatı yakalıyor. İkinci olan proje ise MediaMarkt mağazalarında pilot uygulama fırsatı ve Kategori Mağazacılığı Derneği’ne çözümlerini sunma hakkı elde ederken; üçüncü olacak proje de yine MediaMarkt mağazalarında pilot uygulama imkanına sahip oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL