• Geri dön

  • 3.367 Görüntülenme

  • 347 Haber

  • 17.008 İşletme görüntülenme


MediaMarkt Türkiye, 14 Şubat’ta klişe sürprizlerin dışına çıkarak sevgilisine son teknoloji hediye almak isteyenlere özel Sevgililer Günü kampanyasını 8 Şubat’ta başlatacak. Çeşitli sürpriz indirimlerin gerçekleşeceği kampanya 14 Şubat tarihine kadar devam edecekken sevdiklerine hangi hediyeyi alacağına karar veremeyenlere özel hayata geçirilen Hediye Bulucu da mediamarkt.com.tr’de Sevgililer Günü özelinde tekrar hizmete açılıyor.

Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala sevgilisine son teknoloji hediye almak isteyenler için aşkla hayata geçirdiği kampanyasını 8 Şubat tarihinde başlatacak. Binlerce üründe gerçekleştireceği indirimlerle hem sevgililerin hem de tüm teknolojiseverlerin bu sefer aşkla bakmasını hedefleyen MediaMarkt, kampanyanın ilerleyen günlerinde çeşitli sürprizler de sunacak.

Sevgiliye özel Hediye Bulucu
MediaMarkt, gerçekleştirdiği indirimlere ek olarak hala hangi hediyeyi alacağına karar veremeyenler için “Hediye Bulucu” uygulamasını da 14 Şubat’a özel tekrar başlatıyor. “Hediye Bulucu”; seçenekleri arasında bulunan “Son Teknoloji Sever”, “Ev Kuşu”, “Oyuncu”, “Müzik Sever”, “Jön Gibi Adam” ve “Dünya Güzeli” kategorileriyle eşine hediye almak isteyenler için, sevgililerine özel hediyeler sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL